ESET оголошує про співпрацю з StopBadware

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок співпраці з некомерційною організацією StopBadware, діяльність якої спрямована на забезпечення безпеки роботи в Інтернет-мережі — запобігання зараженню шкідливими програмами, лікування та відновлення веб-сайтів. Результати регулярних досліджень ESET забезпечать StopBadware актуальною інформацією про різні види загроз для оперативного інформування користувачів. У свою чергу, дане співробітництво дозволить ESET отримати більш широке уявлення про проблеми безпеки, а також надати якісну підтримку та навчання користувачам, які стали жертвами шкідливих програм. Таким чином, спільна робота компаній посилить протистояння стрімкого зростання рівня кіберзлочинності та дасть можливість запобігти поширенню різних видів загроз.

«Партнерство з StopBadware надає ESET можливість взаємодіяти з іншими ключовими гравцями в області безпеки, наприклад, через обговорення різних питань на форумі StopBadware та обмін даними з різними організаціями. Крім цього, в рамках співпраці компаній користувачі зможуть отримати детальну інформацію про можливі види зараження та методи очищення інфікованих сайтів», — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні.

Спільноту StopBadware було створено у 2006 році в рамках проекту Гарвардського університету. Сьогодні компанія є єдиною некомерційною організацією, діяльність якої спрямована на забезпечення захисту користувачів від шкідливих веб-сайтів. Основною місією цієї організації є створення безпечного веб-простору за допомогою інформування користувачів про різні види Інтернет-загроз. Для досягнення поставлених цілей StopBadware співпрацює з лідируючими компаніями на ринку безпеки, в тому числі і з ESET.

«Ми раді співпрацювати з компанією такого високого рівня як ESET, — говорить Кейтлін Кондон, представник StopBadware. — Великий досвід у сфері безпеки та глибокі технічні знання спеціалістів ESET стануть значущим доповненням в нашій боротьбі зі шкідливими програмами».