Реліз-кандидат версія ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6 доступна для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід реліз-кандидат версії нового покоління флагманських продуктів ESET для домашніх користувачів — ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6. Дана версія продуктів включає в себе оновлену функцію захисту від крадіжки*з додатковими можливостями.

Основні «новинки» реліз-кандидат версії:

  • Односторонні повідомлення — підвищують шанси користувача повернути вкрадений або загублений ноутбук.
  • Діагностика захисту — підвищує рівень безпеки, повідомляючи користувача про необхідність змінити основні параметри системи, такі як автоматичний логін Windows та пароль до облікового запису користувача.
  • Дії після сканування — після закінчення процесу сканування на вимогу користувач може вибрати одну з дій — перейти в режим гібернації, перейти у режим сну, перейти в режим очікування, перезавантажити комп'ютер або вимкнути комп'ютер.

Оновлена реліз-кандидат версія продуктів ESET NOD32 Antivirus 6 та ESET Smart Security 6 доступна для завантаження лише англійською мовою. Користувачі бета-версії шостого покоління продуктів ESET можуть здійснити оновлення за допомогою діалогового вікна, яке з'явиться на екрані після виходу релізу.

Нагадуємо, що реліз-кандидат версія не є остаточним варіантом продуктів. Дана версія не містить всіх функцій і можливостей, які будуть реалізовані в фінальному релізі. Рекомендуємо не встановлювати реліз-кандидат версії продуктів на пристрої та / або системи зберігання секретних даних. Реліз-кандидат версія шостого покоління флагманських продуктів ESET доступна для тестування користувачам.

*У фінальному релізі функцію захисту від крадіжки буде реалізовано тільки в продукті ESET Smart Security 6.