Нові продукти для захисту серверів: ESET Mail Security для IBM Lotus Domino та ESET File Security для Microsoft Windows Server Core

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нових продуктів для корпоративних користувачів — ESET Mail Security для IBM Lotus Domino* та ESET File Security для Microsoft Windows Server Core. Дані рішення володіють новими функціями та перевагами для надійного захисту серверів, а також містять у собі нову версію інструменту віддаленого управління — ESET Remote Administrator 5.

Нова версія продукту ESET Mail Security надає потужний захист для високопродуктивних поштових серверів на базі IBM Lotus Domino. Побудований на основі унікальної технології ThreatSense®, даний продукт забезпечує точне виявлення та якісне знешкодження всіх видів відомих та раніше невідомих загроз. Рішення ESET Mail Security для IBM Lotus Domino здійснює перевірку поштового трафіку на наявність вірусів, спаму, шпигунських та інших шкідливих програм, запобігаючи зараженню корпоративної мережі. Стабільна та безперебійна робота, вбудований інструмент ESET Remote Administrator, підтримка Lotus Domino Partitioned і можливість створення автоматичних винятків роблять даний продукт одним з кращих рішень на ринку інформаційної безпеки.

Основні переваги ESET Mail Security для IBM Lotus Domino:

  • Антивірус та Антишпигун — виявляє та знешкоджує всі види загроз, включаючи віруси, руткіти, черв'яки та шпигунські програми. Забезпечує захист поштового шлюзу на SMTP та NRPC рівнях і регулярно здійснює перевірку електронної кореспонденції, що зберігається на сервері Domino. Модуль резидентного захисту, сканування на вимогу та багато інших інструментів дозволяють продукту ESET Mail Security надавати комплексний захист серверів у корпоративній мережі.
  • Антиспам — ефективно блокує спам і протистоїть фішинг-атакам. Усі ключові параметри антиспам модуля можна налаштувати за допомогою інтуїтивно зрозумілого графічного інтерфейсу користувача.
  • Журнали та статистика — надає детальну інформацію про стан безпеки, включаючи журнали спаму та сірих списків.

 Разом з рішенням ESET Mail Security для IBM Lotus Domino, також було випущено продукт ESET File Security для Microsoft Windows Server Core. Це рішення є полегшеною версією продукту ESET File Security для Microsoft Windows Server і надає захист високопродуктивних серверів від вірусів, шпигунських програм, кроссплатформенних та інших видів загроз. Крім цього, продукт ESET File Security для Microsoft Windows Server Core включає в себе ESET SysInspector, ESET SysRescue, а також інструмент централізованого управління ESET Remote Administrator.

*Даний продукт є послідовником 2.7 версії для IBM Lotus Domino, останнє оновлення баз вірусних сигнатур якої було випущено 29 травня 2012.