ESET Smart Security завоював «Довіру читачів» журналу SC Magazine

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security удостоєний престижної нагороди «Довіра читачів 2012» в категорії «Краще управління захистом від шкідливих програм» («Best Anti-Malware Management») від авторитетного видання SC Magazine. Переможців у цій номінації обирали читачі журналу шляхом голосування.

Журнал «SC Magazine» є авторитетним міжнародним виданням, яке спеціалізується на висвітленні проблем інформаційної безпеки та виявленні найбільш ефективних рішень для захисту від комп'ютерних загроз. Щорічно редакцією журналу вручаються премії компаніям-розробникам за кращі рішення та сервіси, а також досягнення і технічний досвід у галузі інформаційної безпеки. Це дозволяє користувачам краще орієнтуватися в різноманітті пропонованих продуктів та вибирати дійсно надійний захист.

Володарі нагороди «Довіра читачів» визначаються шляхом голосування читачів журналу, у процесі якого оцінюються функціональні можливості, легкість управління, простота у використанні, масштабованість продукту або послуги, а також якість обслуговування користувачів. Зазначимо, що аудиторією видання SC Magazine є керівники служб інформаційної безпеки, керівники інформаційних служб, віце-президенти та спеціалісти інших керівних посад малих і великих компаній різних сфер діяльності — фінанси, охорона здоров'я, уряд, освіта та багато інших. У зв'язку з цим дана нагорода не тільки підтверджує високу якість продукту, але і демонструє довіру з боку користувачів.

«Це одна з найбільш важливих категорій нагород, оскільки для її отримання рішення з безпеки повинні продемонструвати унікальне поєднання потужності, організованості та високу здатність протистояти різним видам атак, — підкреслила Іллена Армстронг, віце-президент та головний редактор SC Magazine. — Наші вітання ESET, яка завоювала нагороду за краще управління захистом від шкідливих програм, зробивши враження не тільки на редакторів SC Magazine, а й на справжніх суддів журналу — читачів».

Таким чином, продукт ESET Smart Security продовжив добру традицію отримання нагород від авторитетних експертів і вкотре підтвердив високе звання кращого антивірусного рішення.