CeBIT 2012: ESET представила нові рішення для корпоративних користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — взяла участь у найбільшій міжнародній виставці інформаційних технологій, телекомунікацій, ІТ-рішень та послуг — CeBIT 2012, яка проходила з 6 по 10 березня 2012 року в Ганновері. У центрі уваги трьохсот тисяч відвідувачів була інформаційна безпека, анонсування нових бізнес-рішень ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus, представлення нової версії продукту для комплекскного захисту комп'ютерів — ESET Smart Security 5, а також антивірусного рішення для мобільних пристроїв і планшетів — ESET Mobile Security для Android.

Важливою подією в рамках міжнародного форуму CeBIT 2012 стали публічні дебати, в ході яких провідні виробники програмного забезпечення обговорили важливість антивірусного захисту у зв'язку з високою популярністю портативних пристроїв, що використовуються для роботи у мережі Інтернет. Одним з головних учасників обговорення став Річард Марко, виконавчий директор компанії ESET. У процесі спілкування він підкреслив швидкі темпи розвитку мобільних шкідливих програм, збільшення кількості цілеспрямованих атак та багатьох інших загроз.

«Інноваційні технології стають невід'ємною частиною сучасного світу. При цьому одним з основних трендів є мобільність. Сьогодні такі портативні пристрої як смартфони та планшети все частіше здатні замінити персональні комп'ютери та ноутбуки і, як наслідок, стають все більш популярними як серед домашніх, так і корпоративних користувачів. У зв'язку з цим значно збільшується кількість жертв мобільних шкідливих програм та цілеспрямованих атак, — говорить Річард Марко, виконавчий директор компанії ESET. — Для ефективного протистояння цим і багатьом іншим видам загроз спеціаілсти ESET використовують передові технології та сучасні інструменти захисту. Крім цього, ми продовжуємо відкривати науково-дослідні центри по всьому світу, що дозволяє швидко реагувати на різні спалахи загроз ».

Під час виставки CeBIT 2012 на своєму демонстраційному стенді компанія ESET представила нове покоління продуктів для корпоративних користувачів ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus. Дані рішення володіють новими функціями та перевагами, а також містять у собі нову версію інструменту віддаленого управління — ESET Remote Administrator 5. Поєднуючи в собі унікальну технологію сканування NOD32 та сучасні технології, такі як хмара, нові рішення ESET забезпечують якісний та надійний захист від шкідливих атак, з високою точністю виявляють з'єднання з небажаними або небезпечними системами, а також запобігають витоку та крадіжці конфіденційної інформації. Таким чином, ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus здатні протистояти навіть найбільш витонченим видам кіберзагроз.