ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security — нове покоління продуктів ESET для корпоративних користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про вихід нових флагманських продуктів для захисту робочих станцій — ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus. Ці рішення мають нові функції та переваги, а також містять у собі нову версію інструменту віддаленого управління — ESET Remote Administrator 5.

Нове покоління рішень ESET продовжує вже сформовану традицію надання високоякісних продуктів для корпоративних користувачів. Програмне забезпечення ESET Endpoint Antivirus є послідовником легендарного програми ESET NOD32 Antivirus та надає класичний антивірусний захист робочих станцій. Флагманський продукт ESET Endpoint Security має додаткові модулі та функції, такі як персональний брандмауер, веб-контроль і спам-фільтр, та є комплексним рішенням для забезпечення інформаційної безпеки.

Використовуючи багаторівневу систему виявлення на основі технології ThreatSense та ESET Live Grid (репутаційний сервіс на основі хмари), нове покоління продуктів ESET забезпечує надійний проактивний захист робочих станцій від відомих і раніше невідомих видів загроз, а також їх мутацій. Мінімальне споживання системних ресурсів та можливість віддаленого управління, яке здійснюється за допомогою інструменту ESET Remote Administrator 5, роблять продукти ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security ідеальними рішеннями як для малих і середніх підприємств, так і для великих організацій та корпорацій.

«Програмне забезпечення ESET вже отримало визнання більше 100 мільйонів користувачів у всьому світі, і ми пишаємося тим, що після ретельних тестувань можемо представити нове покоління продуктів, здатних забезпечити передовий захист наших корпоративних користувачів, — говорить Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — Цього року легендарній технології NOD32 виповнюється 25 років, тому нам вдвічі приємно відзначити цю подію виходом таких просунутих рішень як ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security».

П'яте покоління бізнес-рішень ESET продовжує вже сформовану традицію забезпечення користувачів високоякісними продуктами завдяки значній кількості нових функцій та переваг. Серед основних «новинок», варто відзначити такі функції як веб-контроль (обмежує доступ до веб-сайтам за категоріями), управління пристроями, відкат оновлень, журнали різних форматів, реалізовано підтримку RSA Envision та Microsoft NAP. Крім цього, додано нові можливості в ESET Remote Administrator — управління на основі ролей адміністратора, веб-інтерфейс адміністратора в режимі реального часу, можливість виконання різних завдань та багато інших.

Рішення ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security побудовано на основі унікальної технології NOD32, яка регулярно отримує визнання провідних світових експертів у галузі забезпечення ІТ-безпеки корпоративного сегмента. «Нове покоління продуктів ESET здатне забезпечити безпеку наших бізнес-користувачів при роботі в мережі Інтернет на ще більш високому рівні. Нові технології, реалізовані в продуктах ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security, забезпечують якісний та надійний захист від шкідливих атак, з високою точністю виявляють з'єднання з небажаними або небезпечними системами, а також запобігають витоку та крадіжці конфіденційної інформації. Таким чином, у поєднанні з хмарними технологіями у сервісі репутацій, нове покоління рішень ESET здатне протистояти навіть найбільш витонченим видам кіберзагроз», — говорить Дмитро Борщан, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Розглянемо основні функції та переваги нового покоління продуктів ESET.

ESET Endpoint Security:

  • Веб-контроль — обмежує доступ до веб-сайтів за категоріями, що дозволяє адміністраторам визначати правила для груп користувачів у відповідності з політикою компанії, регулювати та контролювати доступ до веб-сторінок на основі декількох категорій сайтів (ігрові, соціальні мережі, магазини та ін.) Веб-сайти автоматично класифікуються за категоріями за допомогою сервісів на основі хмари. Можливість заблокувати дані сайти дозволяє зменшити обсяг трафіку, зберегти пропускну здатність мережі компанії та використовувати мережу Інтернет відповідно до політики компанії.
  • Антиспам модуль — забезпечує ефективний захист від спаму та загроз, що поширюються за допомогою електронної пошти.
  • Двосторонній персональныий брандмауер — запобігає несанкціонованому доступу до мережі компанії та захищає від атак хакерів і крадіжки конфіденційної інформації.

ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security:

  • Управління пристроями— дозволяє заблокувати підключення змінних медіа носіїв і пристроїв на основі заданих правил / налаштованих параметрів для певних медіа носіїв, пристроїв, користувачів, клієнтів.
  • Антивірус / Антишпигун — знешкоджує всі види загроз, включаючи віруси, руткіти, черв'яки та шпигунські програми, забезпечуючи онлайн та офлайн захист мережі підприємства. Додаткова перевірка в репутаційному сервісі на базі хмарних технологій дозволяє підвищити швидкість і якість перевірки. У хмару відправляється тільки інформація про файли, що виконуються, та архіви.
  • ESET Remote Administrator— інструмент віддаленого адміністрування, що дозволяє управляти рішеннями ESET з єдиної консолі. Нова функція управління на основі ролей адміністратора дає можливість призначати привілеї для різних користувачів ESET Remote Administrator. Крім того, рішення дозволяє проводити аудит користувачів ESET Remote Administrator та встановлювати захист паролем через ESET Remote Administrator.

Більш детальна інформація про продукти ESET Endpoint SecurityESET Endpoint Antivirus та ESET Remote Administrator 5 доступна на українському офіційному сайті компанії ESET.

Зазначимо, що разом з рішеннями ESET Endpoint Antivirus та ESET Endpoint Security, були випущені останні версії наступних продуктів ESET для корпоративних користувачів: ESET File Security для Microsoft Windows Server, ESET File Security для Microsoft Windows Server Core і ESET Mail Security для IBM Lotus Domino.