Рішення ESET Mobile Security доступне на Google Play

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — повідомляє про те, що продукт ESET Mobile Security для захисту смартфонів і планшетів тепер доступний на Google Play. Таким чином користувачам став доступним ще один зручний спосіб придбання продуктів ESET. Відзначимо, що остання версія продукту ESET Mobile Security, крім різних мобільних пристроїв, також забезпечує надійний захист планшетів на платформі Android. Дане рішення локалізовано на 25 різних мовах, у тому числі російською та англійською. Для зручності користувачів перемикання мов тепер доступно безпосередньо з меню продукту. Крім цього, ESET Mobile Security володіє всіма перевагами попередніх версій продукту, такими як SMS / MMS антиспам захист, система захисту від крадіжки з GPS локалізацією, SIM-відповідність, віддалені блокування та очищення, а також багато інших.

За даними, отриманими в результаті дослідження Online Security Brand Tracker (OSBT), яке проводилося восени 2011 року аналітиками InSites Consulting за замовленням компанії ESET, 36 % користувачів з усього світу для підключення до мережі Інтернет використовують смартфони, 19 % — звичайні мобільні телефони, і 10 % — планшети. Більш того, за словами спеціалістів Gartner, у четвертому кварталі 2011 року обсяг продажів мобільних пристроїв на базі операційної системи Android склав 50,9 %. Більш того, дані портативні пристрої все частіше використовуються не тільки для зберігання особистих даних, а й конфіденційної бізнес-інформації. Згідно звіту OSBT, 16 % респондентів повідомили про втрату важливої інформації внаслідок різних видів атак.

«Дані, отримані науково-дослідними центрами ESET з усього світу, свідчать про значне збільшення загроз, спрямованих на операційну систему Android, — розповідає Роберт Липовскі, керівник відділу вірусної аналітики ESET. — Новий продукт ESET не тільки надає надійний захист від різних видів шкідливих програм, але й забезпечує безпеку конфіденційної інформації у разі втрати або крадіжки мобільного пристрою».

Розглянемо основні переваги та функції ESET Mobile Security:

  • Унікальний метод виявлення, побудований на поведінковому аналізі — попереджає про будь-яку підозрілу активність, спрямовану на мобільний пристрій.
  • Система безпеки, що забезпечує захист від крадіжки — багаторівнева система безпеки дозволяє користувачам зберігати повний контроль над даними, що зберігаються у телефоні, у разі втрати або крадіжки мобільного пристрою, а вбудована GPS локалізація за допомогою віддаленої команди визначає місцезнаходження вкраденого або втраченого телефону. Функції віддаленого блокування та віддаленого очищення у разі надзвичайної ситуації дозволяють віддалено заблокувати телефон для запобігання несанкціонованого доступу до інформації, що зберігається на мобільному пристрої, та видалити всі дані за допомогою простих SMS-команд. Крім цього, функція SIM-відповідності дозволяє визначити список довірених SIM-карти та отримувати повідомлення в разі несанкціонованої заміни SIM (GSM-телефони).
  • SMS/MMS антиспам модуль — дозволяє визначити надійні контакти за допомогою чорних та білих списків, які можна налаштувати, або просто заблокувати невідомі номери.
  • Перехоплення виклику — блокує вхідні та вихідні дзвінки з небажаних номерів, що є особливо актуальним для батьків, які отримали тим самим можливість контролювати дзвінки з телефону дітей.
  • Довірений друг — контакт чи телефонний номер, який може отримати SMS попередження про те, що в телефон користувача вставлена невідома SIM-карта. Крім цього, довірений друг має можливість при необхідності відновити пароль до мобільного пристрою користувача.
  • Аудит безпеки — проводить діагностику всіх важливих функцій телефону, включаючи стан батареї, вільний простір на диску та запущені процеси.
  • Новий зручний графічний інтерфейс користувача — включає індивідуальні графіки та покращений зовнішній вигляд., а також інтеграцію з Google Play.
  • Захист від несанкціонованої деінсталяції — забезпечує захист мобільних пристроїв від несанкціонованої деінсталяції антивірусного програмного забезпечення ESET Mobile Security.

Більш детальна інформація про продукт ESET Mobile Security доступна на українському офіційному сайті ESET.