Нове покоління продуктів ESET для Mac доступне для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення — оголошує про початок публічного тестування нового покоління продуктів ESET для Mac OS X — ESET Cyber Security та ESET Cyber Security Pro. Дані рішення призначені для захисту платформ Mac від різних видів шкідливих програм, а також для знешкодження крос-платформних, розроблених під ОС Windows і Linux загроз в гетерогенних мережах. На відміну від попередніх версій, нове покоління продуктів ESET для Mac володіє великою кількістю нових функцій і покращень для забезпечення ще більш якісного та ефективного захисту. Більш того, програмне забезпечення ESET Cyber Security Pro представляє собою комплексне рішення, яке крім функціоналу ESET Cyber Security, включає в себе додаткові модулі — Персональний брандмауер і Батьківський контроль.

Побудовані на основі унікальної технології сканування ThreatSense, продукти ESET нового покоління виявляють та знешкоджують різні види шкідливих програм. Більш того, завдяки хмарним технологіям у репутаційному сервісі (ESET Live Grid) продукти ESET Cyber Security та ESET Cyber Security Pro також забезпечують надійний захист від раніше невідомих видів загроз, наприклад, таких як Flashback — троянської програми, що інфікувала більше 500 000 комп'ютерів Mac.

«Платформа Mac стає все більш популярною серед користувачів, внаслідок чого підвищується інтерес до даної операційної системи і у кіберзлочинців. Більш того, комп'ютери під управлінням Mac не є метою зловмисників, як правило, вони виступають у ролі носіїв шкідливих програм, — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. — Поряд з вбудованими функціями Інтернет-захисту Apple, продукт ESET Cyber Security забезпечує додатковий рівень захисту, виявляючи та блокуючи різні спроби зараження комп'ютерів. Використовуючи метод розширеної евристики, родових сигнатур і поведінковий аналіз, дане рішення ESET знешкоджує раніше невідомі види загроз при мінімальному споживанні системних ресурсів ».

Розглянемо нові функції продуктів ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security:

  • Батьківський контроль (тільки у ESET Cyber Security Pro) — надає можливість контролювати контент веб-пошуку для кожного облікового запису. Користувач отримує можливість створення «ролі» для кожного облікового запису. Кожна роль за замовчуванням має свої налаштування URL категорій, які можуть або не можуть відображатися для певного користувача. Користувач має можливість створити чорний / білий списки для кожного облікового запису.
  • Персональний брандмауер (тільки у ESET Cyber Security Pro) — запобігає несанкціонованому віддаленому доступу до комп'ютера, а також дозволяє привілейованому користувачу визначити діапазон профілів та встановити параметри для певних ситуацій.
  • Репутаційний сервіс на базі хмари (ESET Live Grid) — оптимізація сканування на основі білих списків «безпечних» файлів, що дозволяє мінімізувати кількість помилкових спрацювувань. Ця функція дозволяє оцінювати репутацію файлів на жорсткому диску, завдяки чому збільшується якість та швидкість сканування.
  • Сканування поштового та веб трафіка — розширене сканування POP3/IMAP та HTTP агентів. Ця функція інтегрована, незалежно від поштового / веб клієнта.
  • Управління медіа носіями — надає додатковий рівень захисту, здійснюючи перевірку змінних носіїв (USB, CD, DVD, Fire wire) на наявність потенційних загроз.
  • Статистика хмари — відображає список запущених процесів, в якому зазначені: рівень ризику, кількість користувачів, час виявлення та ID пакета програми.

Більш детальна інформація про продукти ESET доступна на українському офіційному сайті ESET.

Нагадуємо, що продукти ESET Cyber Security Pro та ESET Cyber Security знаходяться в бета-версії та не є кінцевим варіантом продуктів. Дана версія не містить усіх функцій та можливостей, які будуть реалізовані у фінальному релізі. Рекомендуємо не встановлювати бета-версії продуктів на пристрої та / або системи зберігання секретних даних. Бета-версія нового покоління продуктів ESET для Mac доступна для тестування користувачам.