ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition – ідеальне рішення для захисту робочих станцій великих підприємств

Наступна новина

ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення, повідомляє про вихід нового продукту для захисту робочих станцій ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition. Програмний продукт комплексно захищає робочі станції від вірусних, троянських, шпигунських програм, а також черв'яків та інших Інтернет-загроз.

ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition призначений для захисту робочих станцій середніх та крупних підприємств при цьому на 10-30% дешевше в залежності від кількості захищених ПК, ніж звичайна бізнес версія продукту ESET NOD32 Antivirus. Програмний продукт є унікальним рішенням для організацій, в яких кількість робочих станцій, значно перевищує кількість серверів.

До складу ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition входять: антивірус, антишпигун, засіб для віддаленого адміністрування ESET Remote Administrator, а також функцію «зеркала» оновлень та не підтримується установка на серверні операційні системи. Програмний продукт забезпечує безпеку комп'ютеру користувача де б він не знаходився - на робочому місці, на зустрічах або у відрядженнях. Функція віддаленого адміністрування ESET Remote Administrator призначена для централізованого розгортання та адміністрування антивірусними рішеннями в мережі підприємства будь-якого розміру та територіального розподілення. Функція «зеркала» оновлень дозволяє централізовано оновлювати продукти ESET.

ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition володіє всіма необхідними характеристиками для повноцінної роботи користувача: споживає мінімальну кількість системних ресурсів, підтримує технологію самозахисту, автоматичне оновлення баз, гнучка система планувальника завдань та карантину, блокування спливаючих вікон та банерів при роботі в мережі Інтернет, розвинена система звітів про стан захисту, повноцінна підтримка 32- та 64-бітних платформ.

«Ми завжди лояльно відносимось до своїх користувачів і зараз в непростий час розуміємо, що багатьом компаніям необхідно економити, проте всі потребують надійного захисту комп'ютерної мережі. ESET NOD32 Antivirus Workstation Edition - це бюджетний варіант продукту ESET NOD32 Antivirus Бізнес версії, який забезпечує повноцінний захист комп'ютерної мережі середніх та крупних організацій, при цьому дозволяє суттєво заощадити. Відмічу, що на українському ринку, даний продукт є абсолютно новим унікальним рішенням», - говорить Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET-Ukraine.