ESET NOD32 Antivirus 4 та ESET Smart Security 4 перекладені на українську мову

Наступна новина

ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє, що четверта версія продуктів ESET NOD32 Antivirus 4 та ESET Smart Security 4 локалізована на українську мову. Тепер програмні продукти доступні на рідній мові як для користувачів бізнес версії, так і домашньої.

Для перекладу четвертої версії продуктів було створено робочу групу із спеціалістів компанії ESET. Також для локалізації було задіяно міжнародне словацьке агентство, яке спеціалізується на перекладах програмних продуктів. Робота над перекладом тривала 3 місяці та здійснювалась з оригіналу, тобто з англійської мови. На сьогоднішній день ESET NOD32 Antivirus 4 та ESET Smart Security 4 вже доступні на 25 мовах.

Український дистрибутив продуктів вже доступний для завантажень з офіційного сайту www.eset.com.ua. «Наші користувачі повинні мати право вибору, тому після презентації четвертої версії продуктів ми розпочали працювати над її локалізацією на українську мову. Тепер українські користувачі по бажанню можуть вибрати інтерфейс на рідній мові», - відзначив Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET-Ukraine.