Компанія ESET-Ukraine взяла участь у конференції «Безпека бізнесу на сучасному етапі»

Наступна новина

Компанія ESET-Ukraine взяла участь у конференції «Безпека бізнесу на сучасному етапі», яку організував журнал «Сети и телекоммуникации» 2 березня 2010 року.

Зі збільшенням об'єму та цінності даних, які супроводжують бізнес-процеси, збільшується інтерес до їх перехоплення. Отримання незаконного доступу до електронних скриньок, інформаційних баз та інших джерел даних підприємств є прикладами організованої діяльності хакерів, основна мета яких - фінансова винагорода. У зв'язку з цим питання інформаційної безпеки є одним з найбільш актуальних на сьогоднішній день.
Тому видання «Сети и телекоммуникации» зібрало провідні компанії, діяльність яких направлена на забезпечення інформаційної безпеки бізнесу. Лідери ринку запропонували різноманітні способи захисту даних на підприємствах. Під час проведення спеціалізованого заходу були розглянуті такі питання як антивірусний захист корпоративних мереж, протидія витокам інформації, захист поштових серверів, фільтрація спаму. Крім того, відвідувачам конференції були представлені методи оцінки ефективності роботи служби інформаційної безпеки, а також використання сучасних інформаційно-аналітичних систем для вирішення питань у сфері економічної безпеки та багато інших.
У своїй доповіді компанія ESET-Ukraine ознайомила учасників конференції зі своїми технологіями, продуктовою лінійкою для захисту серверів та робочих станцій, а також розповіла про переваги вибору рішень ESET для захисту корпоративних мереж.
«Необхідність захисту корпоративних систем в умовах постійного росту їх масштабів та ролі в бізнесі є безперечним, - розповідає Павел Дем'яненко, керівник служби технічної підтримки ESET-Ukraine. - Враховуючи випереджаючі темпи розповсюдження та вдосконалення загроз сучасні підходи до забезпечення інформаційної безпеки потребують більше ресурсів як матеріальних, так і технічних. Саме тому службам безпеки підприємств слід приділяти особливу увагу оптимізації систем корпоративної безпеки».
Усі виступи зацікавили слухачів і супроводжувались великою кількістю питань, що в котрий раз підтвердило актуальність та необхідність проведення подібних заходів.