Представництво ESET в Україні взяло участь у конференції «Безпека бізнесу на сучасному етапі»

Наступна новина

Представництво компанії ESET в Україні взяло участь у конференції «Безпека бізнесу на сучасному етапі», яку організував журнал «Сети и телекоммуникации» 2 березня 2011 року.
Проблема інформаційної безпеки є однією з найактуальніших для підприємств на сьогоднішній день. Отримання незаконного доступу до електронних скриньок, інформаційних баз та інших джерел даних підприємств є прикладами організованої діяльності хакерів, негативні наслідки якої є неминучими для підприємств.
У зв'язку з ускладненням технологій вірусонаписання, підвищення активності шкідливих програм та появою різноманітних видів інтернет-шахрайства видання «Сети и телекоммуникации» зібрало провідні компанії, діяльність яких направлена на забезпечення інформаційної безпеки бізнесу. Лідери ринку запропонували різноманітні способи захисту даних на підприємствах. Під час проведення спеціалізованого заходу були розглянуті такі питання як антивірусний захист корпоративних мереж, протидія витокам інформації, захист поштових серверів, фільтрація спаму.
У своїй доповіді представництво компанії ESET в Україні ознайомило учасників заходу з унікальною технологією виявлення загроз ThreatSense, продуктовою лінійкою ESET для захисту серверів та поштових станцій, а також розповіло про переваги вибору рішень ESET для захисту корпоративних мереж. «Спам, віруси, шпигунські та троянські програми, ботнети, руткіти та інше шкідливе ПЗ є неминучими ризиками використання Інтернету, - розповідає Сергій Дяченко, провідний спеціаліст служби технічної підтримки ESET в Україні. - У зв'язку з цим необхідність захисту корпоративних систем в умовах постійного росту їх масштабів та ролі в бізнесі є безперечним. Саме тому службам безпеки підприємств слід приділяти особливу увагу надійному захисту цифрового світу організації». 
Протягом дня в залі працював стенд, на якому відвідувачі заходу мали можливість більш детально ознайомитися з рішеннями ESET та задати питання технічному спеціалісту. На завершення форуму серед делегатів відбувся розіграш цінних призів, одним з яких був антивірусний продукт ESET Smart Security, призначений для комплексного захисту комп'ютера.