Xopero ONE 1.4.5 — нова панель управління та інтеграція через протокол SAML

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення для резервного копіювання та відновлення даних — Xopero ONE. Основною перевагою версії 1.4.5 є абсолютно нова панель управління, яка надає більш детальну інформацію для користувачів. Крім цього, у новій версії інтегрована підтримка зовнішніх постачальників з використанням протоколу SAML.

Розширений моніторинг за допомогою нової панелі управління

На панелі управління представлені статистичні дані про виконані та останні завдання щодо резервного копіювання, а також сповіщення. Крім цього, було додано абсолютно новий елемент – розділ SLA, який надає детальну інформацію про захист пристроїв, віртуальних машин, Microsoft 365 та інструментів DevOps.

Інтеграція через протокол SAML

Xopero ONE тепер підтримує інтеграцію із зовнішніми постачальниками за допомогою протоколу SAML (Security Assertion Markup Language). Нова послуга доступна на рівні системного адміністратора та надає можливість додавати, змінювати та видаляти зовнішніх постачальників.

Копіювання на рівні файлу з розширеною інформацією про помилки

Відтепер рішення дозволяє швидко визначати не лише проблему, а й файли, на які вона впливає. Крім цього, нова версія Xopero ONE надає додаткову інформацію, зокрема шлях до файлу, код помилки, опис до нього (із зазначенням можливої причини проблеми) і точний час, коли сталася помилка. Також у новій версії було додано пошук, який допоможе знайти вказаний файл або код помилки.

Оновлення інформаційних панелей

Тепер в інформаційних панелях доступні нові набори даних, які відображають використання пам’яті всіма пристроями у конкретній групі. Крім того, у новій версії тепер відображається додаткова інформація про тривалість завдання резервного копіювання, зокрема як воно змінюється з часом для конкретного плану.

Також було додано інформацію про тип резервного копіювання в деталях завдання, який відображається під час його виконання, після завершення, а також у журналах.

Варто зазначити, що перевагою Xopero ONE є наявність інтерфейсу українською мовою, що забезпечує користувачам просте та зручне використання рішення для резервного копіювання та відновлення даних.

Спробувати продукт Xopero ONE у дії можна вже зараз! Для цього надішліть запит на отримання пробної версії продукту, перейшовши за посиланням. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою eta@eset.ua.