ESET відзначено за захист робочих станцій у звіті IDC

Наступна новина

Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― відзначена за здійснення провідних досліджень, фінансову стабільність та технічну досконалість за результатами глобального звіту IDC про сучасний захист робочих станцій.

Глобальний звіт про сучасну безпеку робочих станцій охоплює багато аспектів, таких як макроекономіка, геополітика, галузева конкуренція та розширення цілей атак.

Понад 30 років роботи компанії ESET, безперервні інвестиції в дослідження та розробки рішень, а також щорічна фінансова стабільність сприяли формуванню глобальної галузі кібербезпеки та подальшого розширення діяльності в Європейському Союзі та інших частинах світу.

Незважаючи на те, що інструменти для офіцера з кібербезпеки не враховувалися під час цьогорічної оцінки IDC, у звіті згадано про «заслужену популярність» і підвищений попит на цей сервіс у поєданнні з продуктами для захисту. Також компанія IDC відзначила ESET за дослідження кібератак, спрямованих на критичну інфраструктуру та організації в Україні.

«Отримане визнання у категорії захисту робочих станцій у звіті IDC є свідченням невпинного прагнення забезпечувати користувачів перевагами рішень з кібербезпеки, — прокоментував Ігнасіо Сбампато, комерційний директор ESET. — Ми завжди ставимо на перше місце безпеку, використовуючи машинне навчання та хмарні обчислення для розробки глобальних систем аналізу загроз, які доступні у рішеннях ESET».

Дізнатися більше про нагороди та визнання ESET можна за посиланням.