ESET Internet Security отримав дві золоті нагороди у тестуванні AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — здобула ряд нагород за результатами підсумкових тестувань незалежної організації AV-Comparatives протягом 2022 року. Зокрема рішення ESET Internet Security отримало відзнаки за розширений захист від загроз, мінімальну кількість помилкових спрацювань та низький вплив на продуктивність системи. 

Загалом організація AV-Comparatives проаналізувала 17 продуктів з безпеки для домашніх користувачів Windows. Зокрема цього разу перевірено рівень їх захисту від актуальних загроз в Інтернеті, складних цілеспрямованих атак, а також виявлення великої кількості шкідливих додатків без уповільнення роботи пристрою.

Продукт ESET заблокував 14 з 15 цілеспрямованих атак під час перевірки розширеного захисту та продемонстрував найнижчий показник помилкових спрацювань, отримавши 2 золоті нагороди. У трьох тестуваннях ESET Internet Security досягнув рівня Advanced+, а ще у двох інших – Advanced. Також експерти відзначили зручність і простоту інтерфейсу користувача та легкість використання.

Варто зазначити, що рішення ESET Internet Security забезпечує комплексний захист пристроїв завдяки виявленню фішингових атак та інших видів загроз, перевірці смарт-пристроїв та безпеці онлайн-платежів. Саме тому продукт ідеально підходить для активних користувачів, які роблять покупки, працюють та спілкуються онлайн. Придбати рішення можна в офіційному Інтернет-магазині ESET за посиланням.