ESET вкотре здобула звання «Чемпіон» у матриці лідерів кібербезпеки 2022

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — знову підтвердила статус «Чемпіон» відповідно до глобальної матриці лідерів кібербезпеки 2022 від Canalys. Високий рейтинг забезпечує постійне зростання доходів компанії, зокрема збільшення на 30% у сегменті MSP, у поєднанні з якістю послуг та загальною простотою ведення бізнесу.

Варто зазначити, що Canalys є провідною аналітичною компанією на ринку технологій, яка оцінює провідних постачальників кібербезпеки з сформованими каналами постачання.

Партнерська програма ESET зосереджена на встановленні довгострокової взаємодії, що допомогло отримати високі оцінки від партнерів. Зараз мережа ESET складається з понад 10 000 партнерів MSP і 24 000 реселерів, при цьому MSP-партнерство залишається основною частиною стратегії ESET. Зокрема компанія розширила своє портфоліо, дозволивши MSP пропонувати XDR-рішення, зокрема ESET Inspect та ESET Inspect Cloud.

Понад 30 років компанія ESET постійно інвестує кошти в розвиток багаторівневої технології, яка запобігає проникненню у корпоративну мережу відомих та невідомих раніше загроз. «Наша ціль — забезпечити цифрову безпеку, яка сприятиме безперебійній роботі систем організації, — розповідає Ігнасіо Сбампато, комерційний директор ESET. — Ми віримо, що пропонуємо нашим партнерам доступ до технології з найбільшою на сьогодні кількістю рівнів захисту, дозволяючи їм зосередитися на тому, що для них найважливіше – розвиток власного бізнесу».

Як приватна технологічна компанія ESET завжди дотримувалася науково обґрунтованого підходу з фокусом на безпеку, впроваджуючи машинне навчання та хмарні обчислення під час розробки глобальних систем аналізу загроз. Компанія безперервно отримує звання чемпіона, найкращого гравця і лідера галузі за корпоративні рішення. Переглянути всі відзначки можна за посиланням.