Рішення ESET для бізнесу підтвердило ефективний захист від кібератак

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала визнання за результатами порівняльного тестування продуктів для виявлення та реагування на робочих станціях, яке проводила організація AV-Comparatives улітку 2022 року.

Зокрема під час випробування було перевірено комплексне рішення ESET PROTECT Enterprise 9.0, у яке входить хмарна консоль управліннязахист робочих станційінструмент для розширеного виявлення та реагування (XDR) та розширений аналіз у хмарі.

За даними звіту ESET PROTECT Enterprise успішно виявило загрози, націлені на корпоративних користувачів, демонуструючи декілька засобів захисту від кібератак. При цьому було відзначено просту у використанні та інтуїтивно зрозумілу консоль управління, яка надає контекстні дані аналітикам з безпеки для визначення пріоритетності загроз та подальшого дослідження.

Загалом у тестуванні брали участь 10 рішень з безпеки різних вендорів, на які спрямовували 50 атак з використанням різноманітних методів та технік. Під час дослідження атаки проходять три окремі етапи: компрометація робочої станції, розповсюдження у мережі та злам активів.

Повний звіт незалежного тестування AV-Comparatives доступний за посиланням, а про всі нагороди ESET читайте на сторінці.