Японскі користувачі визнали продукти ESET найкращими

Следующая новость

Компанія ESET повідомляє результати опитування, проведенного головним інститутом досліджень ASCII - центром медіа досліджень японського видавництва ASCII Media Works, Inc., яке знаходиться в Токіо. Ціль данного дослідження, визначити наскільки властивості антивірусного ПЗ задовольняють користувачів. За результатами данного опитування, рішення ESET отримали найвищі оцінки та визнання користувачів як найкращого програмного забезпечення.

Дослідження проходили у вересні в режимі он-лайн. Респонденти оцінювали не лише характеристики, а й свої загальні враження щодо кожного продукту за п'ятибальною шкалою. Рішення ESET були визнані найкращими в номінації «Швидкість роботи» та отримали 88,3 бали, випередивши програмні продукти компаній Symantec та Лабораторія Касперского на 20 балів. Також продукти ESET отримали високі показники в номінаціях «Продуктивність системи захисту» (77,6 балів) та «Стабільність роботи» (80,8 балів). В дослідженнях показники ефективності та інтерфейсу користувача оцінені дещо нижчими балами - 55,2% та 62,9%.

Головний розробник та співласник компанії ESET Річард Марко прокоментував дане дослідження наступним чином. «Це показник роботи всіх співробітників компанії. Я пишаюся тим, що продукти ESET відзначенні найвищими оцінками користувачів антивірусного ПЗ в Японії. Та особливо я пишаюся званням «Стабільного ПЗ».

Canon IT Solutions є ексклюзивним дистриб'ютором продуктів ESET в Японії. Вітчизняний вендор антивірусного ПЗ Trend Micro, а також бренди американського походження домінують на японському ринку антивірусних рішень. На сьогоднішній день компанія ESET охоплює 2 % ринку та входить у вісімку найпопулярніших брендів антивірусних програм у країні висхідного сонця.