ESET-Ukraine починає продаж своїх продуктів у нових коробках

Следующая новость

ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє про початок продажу ESET NOD32 Antivirus 4 та ESET Smart Security 4 у нових коробках. Користувачі, які придбають коробочну версію продукту для подовження терміну дії ліцензії отримують 20 місяців роботи, а які вперше придбають антивірусний продукт компанії ESET, як звичайно отримують ліцензію з терміном роботи 12 місяців. Крім того, нові коробки є більш зручними та на зворотній стороні містять більше інформації, з якою користувач може ознайомитись до придбання програмного продукту.

До складу коробочної версії входять CD-носій з програмою, активаційна картка з кодом активації та номером контрольної марки, інструкція з використання та активації і ліцензійна угода.

Всі продукти компанії ESET побудовані на основі високопродуктивної технології ThreatSense. Дана технологія використовує передові евристичні методи у виявленні загроз. За рахунок чого ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security проактивно виявляють шкідливі програми, які ще не потрапили до баз вірусних сигнатур. На відмінну від традиційного підходу, рішення ESET здатні аналізувати виконавчий код в режимі реального часу, виконуючи його в захисному контейнері.