Продукты ESET полностью совместимы с Windows 7

Следующая новость

ESET - лидер в области разработки антивирусного программного обеспечения - сообщает, что ESET NOD32 Antivirus получил сертификат лаборатории ICSA Labs, подтверждающий совместимость работы на ОС Windows 7 и эффективтивность в обнаружении и устранении всех видов вирусов. Исследования лаборатории также подтверждают, что продукты ESET соответствуют всем необходимым требованиям, предъявляемым к средствам антивирусной защиты.

Річард Марко, Головний розробник продуктів ESET, повідомив - «Зміни, які нам необхідно було зробити незначні та в основному стосуються технологій, що взаємодіють безпосередньо з ядром програми, а саме з Self-defense та Anti-stealth. Технологія Self-defense запобігає можливості дезактивування або пошкодження засобів захисту комп'ютера, а технологія Anti-stealth допомагає боротися з руткітами».

Для того, щоб користувачі були впевнені в повній сумісності продуктів ESET з ОС Windows 7, необхідно завантажити актуальні дистрибутиви продуктів ESET Smart Security 4 та ESET NOD32 Antivirus 4, а для продуктів Бізнес версії також і ESET Remote Administrator 3. Після завантаження усіх вищезгаданих оновлень радимо перезавантажити продукт.