ESET-Ukraine провела зустріч з партнерами південного регіону в Одесі

Следующая новость

3 вересня 2009 року компанія ESET-Ukraine провела зустріч з партнерами південного регіону в місті Одеса, в більярдному клубі «Один». Захід відвідали керівники та провідні менеджери 12 компаній даного регіону.

Всі учасники є реселерами, партнерами та сертифікованими партнерами компанії, які працюють на ринку продуктів з програмного забезпечення та є спеціалістами з впровадження продуктів.

Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET-Ukraine на практичних прикладах даної компанії розказав аудиторії про філософію створення інформаційного захисту, всю її сутність та ефективність, тим самим підкреслив актуальність та важливість безперервної роботи ІТ-інфраструктури та надання захисту для бізнесу. На саміті була презентована продуктова лінійка ESET: «Продукти ESET постійно вдосконалюються або ж з'являються нові, - відзначив Олексій Герасимчук. - Нещодавно відбувся випуск нових версій наших продуктів. Це - ESET Smart Security 4, ESET NOD32 Antivirus 4, ESET Remote Administrator 3.0, ESET Mobile Antivirus для Windows Mobile та ESET Online Scanner.

Зустріч пройшла під лозунгом: «ESET - стабільні можливості розвитку Вашого бізнесу». Під час зустрічі Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET-Ukraine розповів про досягнення компанії та стратегію роботи. Основну частину зустрічі провела Ольга Панасюк, провідний менеджер по роботі з партнерами. Вона презентувала партнерську програму українського представництва ESET - основні аспекти роботи та переваги.

Після офіційної ділової частини, всі учасники мали нагоду прийняти участь у дружньому турнірі з більярду. З початку, для всіх присутніх інструктор з більярду провів майстер-клас, потім відбувся процес жеребкування і трьохгодинний турнір.