ESET – партнер Business Security Summit 2009

Следующая новость

10 вересня 2009 року в Києві, в Бізнес-центрі «Леонардо», ESET-Ukraine прийняла участь у Business Security Summit 2009. Тема саміту: «Інформаційна безпека - як основний інструмент фінансової стабільності та конкурентоздатності компаній». Захід відвідали більше 200 топ-менеджерів: СЕО, керівники компаній, СІО, керівники ІТ-департаментів та спеціалісти в сфері інформаційної безпеки великих українських компаній.

Провідні експерти та спеціалісти в області інформаційних технологій поділилися досвідом у створені інформаційної безпеки для оптимізації ризиків та збереження ефективної роботи організації в умовах фінансової нестабільності.

Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET-Ukraine на практичних прикладах даної компанії розказав аудиторії про філософію створення інформаційного захисту, всю її сутність та ефективність, тим самим підкреслив актуальність та важливість безперервної роботи ІТ-інфраструктури та надання захисту для бізнесу. На саміті була презентована продуктова лінійка ESET: «Продукти ESET постійно вдосконалюються або ж з'являються нові, - відзначив Олексій Герасимчук. - Нещодавно відбувся випуск нових версій наших продуктів. Це - ESET Smart Security 4, ESET NOD32 Antivirus 4, ESET Remote Administrator 3.0, ESET Mobile Antivirus для Windows Mobile та ESET Online Scanner.

В рамках саміту відбулася прес-конференція, в якій прийняли участь визнані експерти в сфері інформаційної безпеки. Зазначимо, що всі учасники дійшли до спільного висновку, що успішність та прибутковість компанії залежить безпосередньо від надійного захисту інформації та захисту всієї комп'ютерної мережі компанії.