ESET-Ukraine стала платиновим спонсором фіналу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

Следующая новость

З 9 по 13 вересня 2009 року у Вінницькому національному технічному університеті відбувся фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. В цьому році компанія ESET-Ukraine вирішила стати спонсором олімпіади та підтримати талановитих студентів, які в майбутньому стануть висококваліфікованими спеціалістами на ІТ-ринку України.

Головною ціллю даного заходу є надання українським студентам можливості продемонструвати свою майстерність в мистецтві розробки алгоритмів та програм на високому міжнародному рівні. Крім того, ця щорічна подія дозволяє підвищити імідж України в сфері інформаційних технологій. В цьому році в фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування приймали участь 28 команд з 17 ВУЗів України, Грузії та Молдови. Протягом п'яти годин змагань всі учасники могли продемонструвати свої здібності, розв'язуючи задачі виключно на англійській мові. Проте, крім інтенсивної програми змагань та розважальних заходів на Олімпіаді було відведено час і на ознайомлення учасників з компаніями-спонсорами. Спеціаліст з інтеграції рішень ESET-Ukraine Павло Дем'яненко в перший день Олімпіади виступив з презентацією: «Технології компанії ESET».

Перше місце на дев'ятій щорічній Олімпіаді здобула команда Національного технічного університету України «КПІ» KPI-IASA1. Друге місце - Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченко Pointless и Ddragons. Третє місце розділили чотири команди: Донецький національний університет Fortune, Харківський політехнічний університет If, Таврийський національний університет ім. Вернадського та Грузинський університет ім. Святого Андрія Первозваного Патріархату Грузії SANGU.

Бажаємо успіхів команді переможців на Всесвітній студентській Олімпіаді з програмування та віримо в їх перемогу!