Компанія ESET увійшла до числа лідерів «Магічного квадранту»

Следующая новость

Аналітики Gartner внесли компанію ESET до «Магічного квадранту». По результатам дослідження, в травневому звіті «Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms» (виробники систем захисту кінцевих точок), продукти ESET визнані найкращими для безпеки SMB-сектору.

Як повідомляє Gartner: «Все частіше шкідливі програми поширюються мережевим способом, тобто вони використовують веб-мережі як засіб розмноження і як канал передачі команд. Ці програми є багаторівневими, після початкового зараження значна кількість компонентів може бути інстальована, в залежності від мотивацій зловмисника та профілю його жертви. Більш того, троянські програми провокують кінцевих користувачів завантажувати та запускати шкідливі програми».

Ціль ESET постійно оптимізовувати методи евристичного аналізу та функції продуктів для надання комплексних рішень SMB-сектору. «SMB-сектор потребує найефективніші та прості у використанні продукти, до яких входять антиспам-модуль та персональний брандмауер. Відмітимо, що спеціалісти Gartner констатують швидкий ріст долі ESET на світовому ринку, а також технологічні переваги нового покоління продуктів ESET», - говорить Річард Марко, керівник технічного відділу ESET.

«Магічний квадрант»
Дослідження «Магічний квадрант» захищено авторськими правами компанії Gartner 2009 року і може використовуватися тільки з дозволу Gartner. «Магічний квадрант» - це графічна картина ринку в певний період. Вона описує позиції постачальників на основі критеріїв, розроблених Gartner для даного сектора ринку. Дозвіл Gartner на публікацію результатів даного дослідження не повинен розглядатися як підтримка якої-небудь компанії або продукції, представлених в «Магічному квадранті». Мається на увазі, що дослідження Gartner Magic Quadrant буде одним з численних, а не єдиним джерелом інформації для ухвалення рішень. Компанія Gartner категорично відмовляється від будь-яких гарантій, прямих або непрямих, відносно застосування даного дослідження для досягнення конкретних цілей.