Компанія ESET провела спільний семінар з Дніпропетровським антивірусним центром

Следующая новость

Компанія ESET провела спільний семінар з «Дніпропетровським антивірусним центром» на тему: «Нова версія продуктів ESET - нові можливості, нові переваги!». В семінарі приймали участь більше 30 спеціалістів, які працюють в сфері інформаційної безпеки масштабних компаній Дніпропетровська та області. Співробітники компанії ESET презентували учасникам семінару оновлену лінійку продуктів, її функціонал та можливості.

Першим з доповіддю виступив керівник компанії ESET Україна, Олександр Безруков, він розповів про переваги технологій, які використовуються в рішеннях ESET, а також про рейтинги продуктів на міжнародній арені.

З основною темою семінару виступив Олексій Герасимчук, технічний директор компанії ESET. Він презентував четверту версію продуктів та нове апаратне рішення Safe Protect Box. Матеріали, які були представленні дуже зацікавили присутніх, учасники дніпропетровського семінару більше часу задавали питання. Багато хто виявив бажання постійно отримувати додаткову інформацію про нові можливості антивірусних рішень ESET.