ESET оголошує про випуск четвертого поколiння найвiдомiших антивiрусних продуктiв

Следующая новость

Сьогодні, 2 березня 2009 р. компанія ESET оголосила про випуск нового покоління антивірусних продуктів, які на цей час здійснюють найбільш ефективний захист від будь-яких загроз. Побудовані на перевіреній часом унікальній технології ThreatSense ®, ESET Smart Security ® 4 та ESET NOD32 Antivirus ® 4 забезпечують сучасний оновлений рівень захисту та мають істотно поліпшений інтерфейс.

Основні переваги:

  • Захист від невідомих загроз - завдяки технології ThreatSense® продукти ESET виявляють навіть невідомі раніше загрози.
  • Швидкість роботи - Рішення ESET працюють ще швидне, ніж раніше , при цьому забезпечуючи найвищу якість виявлення загроз.
  • Незначне споживання системних ресурсів - Продукти ESET не уповільнюють роботу комп'ютеру та використовують всього 35-40 мегабайт оперативної пам'яті - що е значно меншим показником, в порівнянні з іншими антивірусними продуктами. Окрім того, для користувачів ноутбуків до опцій продукту було додано режим економного використання батареї.
  • Зручний у використанні інтерфейс - Переважна більшість завдань призначається декількома кліками та виконується у фоновому режимі. Покращений графічний інтерфейс та гнучкість налаштування в роботі з повідомленнями роблять процес користування продуктом більш зручнішим, ніж раніше!

В новому поколінні продуктів ESET Smart Security® та ESET NOD32 Antivirus® присутні десятки нововведень і поліпшень, основні з яких зазначено далі:

  • Самозахист - розроблена технологія, яка здійснює захист продуктів ESET від можливого пошкодження або відключення зловмисними програмами.
  • Можливість створення «завантажувального диска» (носія, з якого можна завантажитись та перевірити систему на наявність загроз) як на cd-, так і на usb-носіях.
  • Розширене сканування архивів - додана можливість налаштування таких параметрів, як максимальна кількість рівнів вкладення архіву, максимальний час сканування та максимальний розмір файлу
  • Резидентне сканування портативних носіїв, включаючи usb, cd, флеш-носії.
  • Можливість сканування зашифрованих протоколів - додана можливість сканування протоколів https та pop3s в середовищі операційних систем Windows XP і Windows Vista.
  • Підтримка більшої кількості поштових клієнтів, включаючи Windows Mail, Windows Live Mail і Mozilla Thunderbird.
  • Неграфічний інтерфейс користувача з можливістю автоматичного перемикання до режиму високої контрастності.
  • Смарт - оптимізація - функція, яка дозволяє суттєво підвищити швидкість сканування.
  • Вбудований ESET SysInspector - інструмент, який використовується для розширеної діагностики системи: запущених процесів, перевірки реєстру, програм, які запускаються при завантаженні операційної системи та мережевих з'єднань.
  • Оновлений анти-stealth® - прогресивна технологія, яка використовується для захисту від руткітів.
  • Підтримка CISCO Network Admission Control

ESET Smart Security ®4 - комплексний продукт, який складається з 4 модулів: антивірус, антишпигун, антиспам, та персональний брандмауер.У бізнес-версії продукту ESET Smart Security® 4 Business Edition - добавлені Remote Administrator (RA) та можливість створення локального дзеркала оновлень.

ESET NOD32 Antivirus® 4 - флагманський продукт компанії ESET, що складається з антивіруса та антішпіона. У бізнес-версії продукту ,окрім модулів антішпіона і антивируса, присутні RA та можливість створення локального дзеркала оновлень.

"Ми виконали величезний обсяг роботи для суттєвого поліпшення рівня безпеки, яку забезпечує продукт. По суті, ми створили штучний інтелект, який неймовірно швидкий та ефективний у розпізнаванні загроз." - відмитів Мирослав Трнка (Miroslav Trnka), генеральний директор ESET.

Четверте покоління антивірусних рішень від ESET, ESET Smart Security ® і ESET NOD32 ® надійде в продаж 2 березня 2009 р. Користувачі, які мають ліцензії попередніх версій продуктів, зможуть оновити рішення безкоштовно.