Security Innovation Forum 2011

Наступна новина

Компанія «ІСЕТ-Україна» прийняла участь у четвертому щорічному форумі Security Innovation Forum 2011 «Підсумки року: кращі проекти, рішення, інновації», який відбувся 29 листопада 2011 року у Києві.

Масштабна ділова подія зібрала більше 150 учасників - керівників департаментів інформаційних технологій комерційних і державних підприємств в Україні, топ-менеджерів провідних ІТ-компаній, експертів та аналітиків ринку, а також представників ЗМІ. До уваги учасників форуму були представлені найкращі інноваційні рішення та практики у сфері інформаційної безпеки підприємств та організацій.

 Форум відкрила прес-конференція експертів «Безпека як найважливіший фактор конкурентоспроможності державних та приватних компаній у сучасній економічній ситуації та в передумовах другої хвилі світової фінансової кризи. Підсумки 2011 та прогноз розвитку галузі на 2012 рік. Основні тренди». У прес-конференції взяв участь Олексій Герасимчук, виконавчий директор компанії «ІСЕТ-Україна», який розповів присутнім про необхідність інформаційної безпеки бізнесу, найважливіших на сьогоднішній день антивірусних рішеннях для корпоративного сектора, а також підвів певні підсумки роботи за 2011 та поділився планами на наступний рік.

 «В умовах економічної нестабільності більшість компаній намагаються йти шляхом економії на базових речах, в тому числі на власній безпеці. Як наслідок, вони недоотримують необхідний рівень захисту, оскільки використання піратських продуктів в першу чергу спричиняє несвоєчасне оновлення модулів захисту, несвоєчасне отримання актуальних версій продуктів, повну відсутність технічної та інформаційної підтримки продукту, а також, як правило, урізаний функціонал самих продуктів, - розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор компанії «ІСЕТ-Україна». - У підсумку така ситуація веде до збільшення потенційного ризику постраждати від рук кіберзлочинців, що може призвести до негативних наслідків - починаючи втратою важливих даних, закінчуючи тим, що робота компанії може бути взагалі паралізованою на достатньо тривалий термін».

У рамках програми форуму Олексій Герасимчук також представив антивірусні рішення ESET для забезпечення інформаційної безпеки підприємства, а також розповів слухачам про новинки у продуктовій лінійці ESET. «Минулий рік був дуже насиченим, - говорить Олексій Герасимчук. - Усвідомлюючи важливість та необхідність бізнес-структур у якісному та ефективному захисті, спеціалісти ESET в першу чергу оновили бізнес-лінійку продуктів ESET. Користувачам були представлені такі продукти як ESET File Security для Microsoft Windows Server, спеціально створений для захисту серверних систем від різноманітних видів загроз, четверте покоління серверних рішень для захисту операційних систем Linux, BSD та Solaris - ESET Mail Security, ESET Gateway Security та ESET File Security, а також нова версія продукту ESET Mail Security для захисту серверів Microsoft Exchange. Крім цього, у вересні 2011 року ми оголосили про вихід п'ятого покоління флагманських продуктів ESET - класичної антивірусної програми ESET NOD32 Antivirus 5 та комплексного рішення ESET Smart Security 5, які володіють новими можливостями та додатковими функціями. Спеціалісти ESET також не обійшли увагою користувачів мобільних пристроїв - була випущена бізнес-версія продукту ESET Mobile Security для захисту смартфонів та КПК на базі операційних систем Windows Mobile та Symbian, а також продукт ESET Mobile Security для Android».

Протягом дня в залі працював стенд, на якому відвідувачі заходу мали можливість більш детально ознайомитися з рішеннями ESET та задати питання технічному спеціалісту. На завершення форуму серед делегатів відбувся розіграш цінних призів, одним з яких стала коробочна версія комплексного рішення нового покоління - ESET Smart Security 5.