ESET NOD32 Antivirus 5 зайняв топову позицію за результатами AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє, що продукт ESET NOD32 Antivirus 5 зайняв топову позицію та отримав найвищу оцінку за результатами порівняльного тестування AV-Comparatives. Продукт компанії ESET традиційно показав високі результати та здібність виявлення відомих і раніше невідомих загроз при мінімальному споживанні системних ресурсів.

У листопаді-грудні спеціалісти австрійської тестової лабораторії AV-Comparatives провели ретроспективне тестування 20 антивірусних продуктів відомих світових виробників. Випробування проводилось на платформі Windows 7 Professional SP1 64 bit, процесор Intel Core i5 2.67 GHz, оперативна пам'ять 4 GB, жорсткі диски SATAII. Для оцінки продуктивності антивірусних рішень використовувався пакет програм PC Mark Professional. Більш того, тестування проходило при активному підключенні до мережі Інтернет для створення максимально реальних умов. Випробування включало два этапи - на чистій платформі та після інсталяції антивірусних продуктів. Спеціалісти AV-Comparatives ретельно дослідили вплив антивірусних програм на роботу системи в процесі копіювання, архівування та розархівування файлів, кодування та транскодування (перетворення даних з одного стиснутого формату в інший стиснутий формат), інсталяції та деінсталяції програм, запуску програм та завантаженні файлів. За підсумками тестування продуктам було присуджено статуси «Standard», «Advanced» та «Advanced +».

Результати тестування AV-Comparatives: грудень 2011

ESET NOD32 Antivirus показав найкращий результат у виявленні різних видів загроз при мінімальному впливі на роботу системи. Впоравшись з завданням на «відмінно», рішення ESET заслужено отримало найвищу оцінку «Advanced +» та визнання експертів лабораторії AV-Comparatives.

«Результати тестувань останніх років показують, що продукти ESET регулярно розвиваються та покращуються, збільшуючи ефективність, продуктивність та швидкість роботи. Отримання чергової нагороди «Advanced +» в котрий раз доводить найвищий рівень роботи антивірусних програм ESET, - говорить Андрес Клементі, засновник та президент компанії AV-Comparatives. - Більш того, ESET усвідомлює важливість сильної евристики у боротьбі зі шкідливими програмами, у зв'язку з чим залишається володарем найбільшої кількості нагород AV-Comparatives».

Широко популярні серед користувачів у всьому світі продукти ESET, такі як ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security, ESET Cybersecurity для Mac, ESET Mobile Security та багато інших, володіють значними перевагами у порівнянні з іншими рішеннями на ринку антивірусних програм. Побудовані на основі високопродуктивної технології ThreatSense, продукти ESET проактивно захищають від відомих та раніше невідомих вірусів, троянських програм, черв'яків, нав'язливої реклами, шпигунського ПЗ, руткітів та багато інших Інтернет-загроз.