GREYCORTEX — новий учасник ESET Technology Alliance

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про приєднання GREYCORTEX, постачальника рішень для безпеки мережі, до програми співпраці ESET Technology Alliance. Таким чином користувачі ESET отримали можливість додати рішення для розширеної безпеки, контролю та моніторингу продуктивності мережі MENDEL до власної багаторівневої стратегії захисту корпоративного середовища. Продукт забезпечує передовий рівень захисту для організацій, урядів та сектора критично важливої інфраструктури, швидко виявляючи порушення безпеки та інші типи інцидентів.

Рівень складності загроз з кожним роком зростає. Зокрема масові атаки шкідливого програмного забезпечення WannaCry, Petya у 2017 році показали швидкість і легкість втрати контролю над найціннішим ресурсом — даними — та підтвердили критичну важливість безпеки корпоративного середовища.

Для захисту важливої інформації, корпоративної мережі, комерційних таємниць та репутації організацій GREYCORTEX, який володіє десятилітнім практичним та теоретичним досвідом, використовує передові технології машинного навчання та аналізу даних.

 «Щоб забезпечити захист ІТ-мереж, організації повинні реагувати швидко та ефективно, – розповідає генеральний директор компанії GREYCORTEX. – Продукт MENDEL побудований на базі спеціалізованих алгоритмів та розширених теоретичних досліджень, які забезпечують глибоке розуміння мережевого трафіку для більш точного та надійного виявлення таких поширених загроз, як WannaCry або інших поведінкових аномалій, та одночасного зменшення витрат на експлуатацію».

Рішення MENDEL здатне виявляти відоме та невідоме шкідливе програмне забезпечення, програми-вимагачі, троянські програми, «0-денні» атаки та інші, а також цілеспрямовані загрози для інфраструктури – всі вони здатні тривалий час перебувати в мережі, уникаючи виявлення іншими рішеннями для безпеки. Крім того, MENDEL має можливість виявляти загрози, проблеми продуктивності мережі та забезпечити повну видимість кожного пристрою в мережі аж до рівня додатків. Таким чином ІТ-спеціалісти отримують не лише покращене виявлення загроз, але і повний контроль над мережею для розслідування інцидентів у сфері безпеки.

«Рішення GREYCORTEX забезпечує аналіз будь-яких поведінкових аномалій, які можуть залишатися непоміченими, – розповідає Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET. – Крім цього, це рішення легко інтегрується в інфраструктуру підприємств різних розмірів та може працювати не тільки як інструмент виявлення або моніторингу, а й забезпечувати контроль функціональності додаткових компонентів безпеки».

Започаткований у 2013 році, ESET Technology Alliance є програмою співпраці, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Усі учасники ESET Technology Alliance представляють собою стратегічно вибрані компанії, які спеціалізуються у конкретній галузі ІТ-безпеки та доповнюють портфель продуктів ESET. Для участі у даному альянсі відбираються кращі у своєму класі рішення для захисту корпоративних користувачів, що відповідають таким основним критеріям як високий рівень технологій та простота у використанні.

Дізнатися більше про GREYCORTEX

Надіслати запит для отримання пробної версії GREYCORTEX

Детальніше про ESET Technology Alliance