Компанія ESET будує сучасний кампус у Братиславі

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про плани щодо будівництва нової штаб-квартири компанії на дев'яти гектарах землі колишнього військового госпіталю в Патронка, неподалік від Forest Park у Братиславі. Офіс буде розміщувати 25 000 квадратних метрів офісних площ приблизно для 1400 працівників, а футуристична архітектура корпоративного містечка буде гармоніювати з околицями однієї з зелених зон столиці Словаччини.

«Ми раді оголосити про наші наміри щодо нової глобальної штаб-квартири саме у рік святкування 30-річного ювілею компанії, — розповідає Річард Марко, генеральний директор компанії ESET. — Нашою метою є побудова глобальної репутації, яка стане міцною позицією на найближчі 30 років і надалі. Ми надзвичайно пишаємось своїми співробітниками та їхніми досягненнями, і впевнені, що наш новий офіс у Братиславі залучить ще більше працівників до роботи в ESET, у галузь кібербезпеки та в Словаччину».

У майбутньому до кампусу ESET будуть входити сучасні офіси, приміщення для візитів міжнародних колег ESET, лекторій та багатофункціональний зал, численні освітні студії, їдальні, лабораторії, а також оздоровчий та фітнес-центр.

Новий офіс також включатиме найсучасніший центр досліджень безпеки інформаційних технологій, який дозволить ESET залишатись лідером цифрової безпеки. Компанія планує створити 800 нових робочих місць і залучити фахівців з різних куточків земної кулі до роботи в новому центрі кібербезпеки в серці Європи.

Ділянка землі, на якій компанія планує побудувати свою нову штаб-квартиру, була виставлена на продаж протягом декількох місяців. «Коли ми дізналися про можливість покупки цього місця, ми швидко зрозуміли, що воно є ідеальним для побудови нашого нового глобального дому, — поясняє Пало Лука, виконавчий директор ESET. — Дизайн, який ми презентували, є лише початком всього процесу, для нас важливо побудувати кампус, який поєднає в собі природне відчуття зовні з технологічними та службовими можливостями світового класу всередині».

Компанія ESET взяла участь у офіційному конкурсі і виграла його із найвищою ставкою. Для визначення з остаточним дизайном компанія збирається провести архітектурний тендер. Очікується, що будівництво нового глобального штабу ESET буде завершено до 2022 року.