Шифрування даних від ESET визнано кращим спеціалістами AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що DESlock+ Pro був визнаний провідним рішенням для малих і середніх підприємств за результатами першого тестування AV-Comparatives продуктів для шифрування даних. Продемонструвавши надійний захист корпоративної інформації, DESlock+ Pro випередив чотири інші популярні продукти з подібним функціоналом. Випробування підтвердило, що рішення компанії ESET дозволяє малому та середньому бізнесу отримати доступ до повного набору способів шифрування, які становлять галузевий стандарт.

Вирізняючись простотою інсталяції, легкістю управлінням налаштуваннями сервера, зручним дизайном і повним набором функціональних можливостей, DESlock+ Pro здійснює повне шифрування дисків, файлів або папок, а також змінних носіїв за допомогою управління з єдиної консолі.

«Необхідність підвищення якості послуг шифрування завжди було важливим питанням для середнього бізнесу, тому компанія ESET запропонувала передове рішення для інноваційних підприємств, яке тепер визнано AV-Comparatives, — розповідає Девід Топмлінсон, менеджер бізнес-підрозділу DESlock компанії ESET. — Спеціалісти ESET працюють над удосконаленням ефективних і доступних рішень для шифрування з урахуванням потреб малого та середнього бізнесу не лише з метою забезпечення їх відповідності нормам безпеки даних у всьому світі, але і для захисту найбільш важливих конфіденційних даних».

Шифрування системних дисків і змінних носіїв стає все більш важливим показником безпеки для всіх підприємств, незалежно від їх розміру. Зокрема Європейський союз нещодавно представив постанову щодо захисту даних General Data Protection Regulation (GDPR), частина якої присвячена шифруванню. Документ набуде чинності в травні 2018 року.

Однак, відповідно до дослідження компанії IDC, яка провела опитування малого та середнього бізнесу, 20% організацій взагалі не підготовлені до нових норм ЄС, лише діяльність 59% в повному обсязі відповідає стандарту GDRP.

«У зв’язку із зростанням значення інформаційних технологій та безпеки даних AV-Comparatives провела перше тестування рішень для шифрування, — розповідає Андреас Клементі, генеральний директор AV-Comparatives. — Ми були вражені можливостями продукту DESlock Encryption від ESET і вважаємо його ідеальним рішенням для підприємств малого та середнього бізнесу, які шукають ефективний та зручний продукт для шифрування даних».

Основні результати огляду AV-Comparatives:

  • Рішення ESET DESlock+ Pro забезпечує повний набір можливостей для шифрування, який охоплює повне шифрування дисків, файлів або папок, а також шифрування змінних медіа носіїв, дозволяючи здійснювати управління з єдиної консолі.
  • Продукт добре підходить для малого бізнесу, а також для великих підприємств, зокрема гнучкі технічні вимоги консолі управління передбачають, що вона добре працює як на клієнті Windows у робочій групі, так і на комп'ютері Windows Server в домені Active Directory.
  • Сервер управління налаштовується за допомогою єдиного майстра інсталяції, який автоматично встановлює будь-які компоненти додаткового програмного забезпечення (наприклад, SQL Server).
  • За допомогою призначення ключів шифрування для груп користувачів адміністратор може легко надавати доступ користувачів до зашифрованих даних.
  • Інтуїтивно зрозуміле клієнтське програмне забезпечення дозволяє спростити для користувачів шифрування на комп'ютерах файлів, папок і змінних пристроїв.
  • Документація для обох програм шифрування і для консолі управління є повною, чітко викладеною, добре ілюстрованою та зручною в навігації.

Оскільки безпека даних залишається одним з найактуальніших питань на сьогодні, підприємства всіх розмірів повинні приділяти їй все більше уваги для того, щоб залишатися конкурентоспроможними й адаптуватися до швидко мінливого середовища.

У свою чергу, програмне забезпечення для шифрування DESlock допомагає захистити організації та окремих осіб від витоків даних, надаючи можливості безпечної співпраці в рамках комплексних робочих груп і команд. Нагадаємо, у липні 2015 року компанія ESET придбала DESlock після двох років технологічного партнерства.

Дізнайтесь більше про продукт DESlock на сторінці офіційного українського сайту та спробуйте рішення у дії безкоштовно, замовивши пробну версію.