Нові версії ESET Remote Administrator та ESET Virtualization Security доступні для завантаження користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про вихід важливих оновлень рішень для корпоративних користувачів — ESET Remote Administrator та ESET Virtualization Security. Зокрема новинкою ESET Remote Administrator стала сумісність з інструментом інформаційної безпеки та управління подіями IBM QRadar, який збирає та аналізує дані журналу безпеки, а також можливість надавати доступ і привілеї в мережі багатьом незалежним один від одного користувачам. В свою чергу, у новій версії ESET Virtualization Security реалізовано вбудовану підтримку VMware NSX, що є подальшим розширенням рішень ESET для популярної платформи VMware. Розгортання ESET Remote Administrator як віртуального пристрою забезпечує корпоративних користувачів гнучкістю та захистом запуску будь-яких процесів у віртуальному середовищі.

Попри зростання складності кібератак і розширення географії їх впливу, більшість організацій, як правило, не хочуть вдосконалювати власну інфраструктуру. За даними Gartner, до 2020 року 60% цифрових підприємств можуть зазнати збитків через збої в роботі, спричинені нездатністю ІТ-спеціалістів управляти ризиками. А на швидке виявлення загроз та вчасне реагування буде спрямовано 60% бюджетів інформаційної безпеки підприємства. Тоді як у 2016 році ця цифра становила 30%. Таким чином через декілька років конкурентоспроможними будуть лише ті організації, які побудують ефективні системи захисту та зможуть протистояти загрозам.

«На даний час компанії все частіше стають цілями спланованих кібератак, які завдають шкоди корпоративним даним, таким як бази даних клієнтів, інтелектуальна власність і фізичні активи, контролю та управління якими здійснюється за допомогою інформаційних систем. У зв’язку з цим інтерес до рішень для корпоративних користувачів зростає, — розповідають спеціалісти ESET. — Розширивши сумісність ESET Remote Administrator із QRadar і реалізувавши можливості надавати доступ і привілеї в мережі багатьом користувачам, компанія ESET забезпечила ще більш надійний захист корпоративних користувачів. Для поліпшення захисту віртуальних середовищ VMware спеціалісти ESET додали в ESET Virtualization Security вбудовану підтримку VMware NSX, щоб запобігти поширенню шкідливих програм із мікросегментів і здійснювати сканування без використання ресурсів системи».

Що нового?

ESET Remote Administrator

ESET Remote Administrator розширює можливості системних адміністраторів для контролю всієї мережі, зокрема робочих станцій, серверів та смартфонів, з єдиної консолі. Завдяки інтеграції IBM QRadar компанії можуть відчути гнучкість ESET Remote Administrator, використовуючи переваги розгортання інфраструктури з IBM. Основні удосконалення:

  • Інтеграція з IBM QRadar: усі основні події ESET експортуються в форматі LEEF, який розпізнається IBM QRadar. ESET Remote Administrator в консолі IBM QRadar зазначений як «Ресурс журналу» для таких подій.
  • Багаторівневе ієрархічне адміністрування: ідеально підходить для великих підприємств з одним централізованим сервером і різними адміністраторами, які управляють тільки відповідними робочими станціями або для MSP управління багатьма клієнтами з одного сервера, під час якого дані одного користувача залишаються невидимими для інших.
  • iOS Mobile Device Management: вбудований безпосередньо в ESET Remote Administrator тепер підтримує Apple Device Enrollment Program та пропонує розширені функціональні можливості «білого»/«чорного» списку додатків, веб-фільтрації, налаштування безпеки пристрою та повідомлень, Антикрадія та інші.

ESET Virtualization Security

ESET Virtualization Security є рішенням VMware на базі vShield, яке дозволяє розвантажити вплив на центральну машину під час сканування. У комплексі з ESET Remote Administrator 6 продукт дозволяє легко управляти, автоматизувати та контролювати усі захищені комп'ютери/пристрої в мережі, включаючи робочі станції, сервери та віртуальні машини.

  • Вбудована підтримка автоматизації VMware NSX: ESET Virtualization Security підтримує мікросегментацію й автоматичне виконання завдань, яке для запобігання поширенню шкідливих програм переміщує інфіковані машини на інший мікросегмент і запускає сканування. Автоматичне розгортання пристроїв ESET Virtualization Security для тільки що підключених до NSX Manager хостів забезпечує миттєвий захист доданих віртуальних хостів і віртуальних робочих навантажень.
  • Легкість розгортання: відразу після встановлення ESET Remote Administrator рішення ESET Virtualization Security можна розгорнути на декількох вузлах одночасно.
  • Продуктивність роботи: оптимізація ресурсів VM інфраструктури, а також механізм сканування ESET відповідає вимогам продуктивності. Продукт надає широкі можливості налаштування та забезпечує високу швидкість, залишаючи більше ресурсів для інших додатків і процесів.

Більш детальна інформація про оновлені версії ESET Remote Administrator та ESET Virtualization Security доступна на сторінках українського офіційного сайту.