AV-Comparatives підтверджує високу якість захисту продуктів ESET

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала дві золоті нагороди, а також звання «топовий продукт» за результатами підсумкового звіту AV-Comparatives за 2016 рік. Таким чином користувачі ESET можуть відчувати переваги високої продуктивності рішень та безперешкодного виявлення, що дозволяє їм безпечно відкривати світ онлайн.

Варто відзначити, що у щорічному звіті спеціалісти AV-Comparatives проаналізували результати випробувань за минулий рік і визначили кращі антивірусні рішення серед доступних на ринку. Крім того, доповідь містить огляд окремих продуктів, в тому числі нового рішення продуктової лінійки для дому ESET Internet Security, яке було представлене в жовтні 2016 року.

«ESET бере участь у тестуваннях протягом останніх 10 років, регулярно демонструючи низький вплив на продуктивність системи, високий рівень виявлення та відсутність помилкових спрацювань», — розповідає Андреас Клементі, генеральний директор AV-Comparatives.

«Відповідно до доповіді, помилкові спрацювання можуть заподіяти таку ж шкоду, як і реальна загроза. У зв'язку з цим важливо, щоб антивірусні продукти проходили суворий контроль якості та тестування перед поширенням серед громадськості», — продовжує Андреас Клементі.

«За останні три роки у галузі безпеки значно активізувалися зусилля з виявлення та нейтралізації загроз. Незважаючи на постійно високий стандарт рівня виявлення шкідливих програм, ESET забезпечує користувачів легкими та надійними продуктами, які вимагають лише мінімального обслуговування», — розповідає Журай Малчо, технічний директор ESET.

Загалом за останні 12 місяців ESET отримала чотири нагороди «Advanced+» і три «Advanced» від AV-Comparatives.

Детальніша інформація про продукт ESET Internet Security доступна на офіційному українському сайті.

Дізнатися більше про підсумковий звіт AV-Comparatives можна за посиланням.