Продукт ESET продемонстрував потужний захист у тестуванні AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Endpoint Security продемонстрував максимальне виявлення без помилкових спрацювань за результатами останнього тестування AV-Comparatives.

Порівняльне випробування, яке проводили незалежні організації AV-Comparatives та MRG Effitas спільно, складалося з трьох тестувань захисту від шкідливих програм, а також тестувань захисту від експлойтів та наявності помилкових спрацювань. Продукт ESET Endpoint Security досяг 100% рівня виявлення у всіх частинах випробування, ставши єдиним серед протестованих рішень з нульовим відсотком помилкових спрацювань. Крім цього, продукт також отримав високий бал за захист від експлойтів.

«Тестування засвідчило, що організації можуть користуватися потужним захистом, не витрачаючи ресурси на помилкові спрацювання. Як результат, користувачі можуть зробити більше з рішеннями ESET», — коментує Пало-Лука, головний технічний директор ESET.

За підсумками порівняльних тестувань популярних антивірусних програм продукти ESET отримують визнання не лише завдяки ефективному блокуванню загроз, а також завдяки мінімальному впливу на системні ресурси. Детальніша інформація про результати тестування продуктивності роботи антивірусних продуктів доступна за посиланням.