ESET визнано кращим антивірусним захистом для домашніх користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security 9 визнано найкращим антивірусним рішенням для домашніх користувачів за підсумками незалежного тестування SE Labs.

Компанія SE Labs протестувала 9 відомих програмних рішень за такими критеріями: точність захисту, легітимна точність та загальна точність. У всіх категоріях продукт ESET Smart Security 9 досягнув максимальних результатів, не пропустивши жодної загрози.

«Продукти ESET для домашніх користувачів захищають від Інтернет-загроз та цільових атак. Рішення ESET блокують шкідливе програмне забезпечення та ефективно оброблюють легітимні об’єкти, забезпечуючи захист на 100%», — пояснює Саймон Едвардс, засновник і директор SE Labs.

Продуктова лінійка ESET для домашніх користувачів забезпечує захист від раніше невідомих зразків загроз, інфікованих веб-сайтів, зокрема і тих, які автоматичного атакують відвідувачів без застосування методів соціальної інженерії чи іншої взаємодії, а також цільових атак на базі експлойтів, які намагаються отримати віддалений контроль над системами.

«Тестування SE Labs показало, що портфель продуктів ESET для домашніх користувачів володіє ключовими показниками продуктивності, зокрема точністю, — розповідає Матей Кріштофік, менеджер по продуктах компанії ESET. — Завдяки новій лінійці флагманських рішень, які тепер доступні на світовому ринку, захист користувачів стане ще швидшим і більш надійним».

Отримайте детальнішу інформацію про результати тестування або дізнайтесь більше про новe продуктову лінійку ESET для домашніх користувачів.