Flexera Software приєдналася до ESET Technology Alliance

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про приєднання Flexera Software, світового лідера серед рішень для ліцензування програмного забезпечення, контролю відповідності нормам, безпеки та інсталяції, до програми співпраці ESET Technology Alliance. Таким чином користувачі ESET з різних сегментів бізнесу отримали можливість додати рішення для управління виправленнями Corporate Software Inspector від Flexera Software до власної багаторівневої стратегії безпеки корпоративного середовища.

«Важливою умовою для забезпечення надійного захисту від онлайн загроз є регулярне встановлення актуальних виправлень програмного забезпечення. Тому ми з гордістю представляємо рішення Corporate Software Inspector компанії Flexera Software серед учасників програми співпраці ESET Technology Alliance», — розповідає Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET.

Відповідно до результатів дослідження Flexera Software Vulnerability Review 2016 за останні 5 років кількість уразливостей програмного забезпечення зросла на 39%, а за попередній рік — на 2%. Лише за 2015 рік було виявлено понад 16 тисяч уразливостей близько 2,5 тисяч додатків 263 постачальників.

«Рішення Corporate Software Inspector вже обрали більше 1000 підприємств з усього світу. Компанії користуються перевагами простої інтеграції з продуктами Microsoft для полегшення оцінки стану безпеки та встановлення критичних виправлень додатків, які не входять у продуктовий портфель Microsoft», — говорить Сінді Гроган, віце-президент Глобального Альянсу в Flexera Software.

Corporate Software Inspector дозволяє ІТ-відділам постійно виявляти уразливості додатків та встановлювати виправлення, попереджаючи витоки даних. Використовуючи перевірену інформацію, рішення забезпечує протестованими пакетами виправлень понад 20000 додатків не з продуктового портфелю Microsoft. Таким чином продукт прискорює виявлення уразливостей, управляє пріоритетністю та скорочує час на застосування виправлень.

Започаткований у 2013 році, ESET Technology Alliance є програмою співпраці, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Всі учасники ESET Technology Alliance представляють собою стратегічно вибрані компанії, які спеціалізуються у конкретній галузі ІТ-безпеки та доповнюють портфель продуктів ESET. Для участі у даному альянсі відбираються кращі у своєму класі рішення для захисту корпоративних користувачів, що відповідають таким основним критеріям як високий рівень технологій та простота у використанні.

Більш детальна інформація про продукт Flexera доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім того, детальніше про ESET Technology Alliance Ви можете дізнатися за посиланням.