Нова версія ESET Secure Authentication доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — представляє нову версію рішення для захисту доступу до мережі — ESET Secure Authentication. Версія 2.5 володіє новими функціями та можливостями, які значно полегшують використання продукту кінцевими користувачами.

«Уважно вислухавши проблемні моменти користувачів та зосередившись на покращенні рішення відповідно до попереднього досвіду, розробники ESET значно спростили процес двофакторної аутентифікації. Таким чином нова версія ESET Secure Authentication дозволить зменшити кількість складних ситуацій, які можуть впливати на безпеку корпоративних даних», — розказує Вячеслав Заріцький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Завдяки використанню спливаючих повідомлень аутентифікація у версії 2.5 здійснюється одним дотиком (push-аутентифікація). Оновлене рішення ESET Secure Authentication також доповнене підтримкою смарт-годинників та іншими удосконаленнями, включаючи оновлення процесу інсталяції та інсталятора, зміни налаштувань безпеки та продуктивності.

«Користувачу потрібно ввести своє ім'я користувача та пароль, після чого ESET Secure Authentication надішле йому повідомлення на смартфон або смарт-годинник. Користувач має лише підтвердити або відхилити повідомлення», — додає Вячеслав Заріцький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Нова версія ESET Secure Authentication із функцією push-аутентифікації доступна для завантаження користувачам (лише для пристроїв Android).