Продукти ESET отримали ще дві нагороди від Virus Bulletin

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє, що продукти ESET отримали 97-у нагороду «VB100» від незалежної британської лабораторії Virus Bulletin.

Цього разу організація провела два тестування антивірусного програмного забезпечення, одне з них — на базі SUSE Linux Enterprise Server, інше — на платформі 64-бітної версії Windows 8.1 Pro.

За підсумками першого дослідження продукт ESET для захисту робочих станцій Linux продемонстрував відмінний результат виявлення загроз під час сканування за вимогою та за доступом. Максимальні оцінки отримав також ESET NOD32 Antivirus 9 в рамках іншого випробування на базі 64-бітної версії Windows 8.1 Pro, забезпечивши ефективність роботи без помилкових спрацювань.

«Під час тестування продукти ESET в черговий раз продемонстрували мінімальний вплив на систему та ретельне виявлення, завдяки чому додали ще дві нагороди до власної колекції відзнак», — заявив Джон Ховс, керівник тестування Virus Bulletin.

«Ми пишаємося лідируючими позиціями наших продуктів у незалежних тестуваннях Virus Bulletin. Кожного дня наші спеціалісти працюють над підтвердженням якості наших продуктів та забезпеченням надійного захисту як домашніх, так і корпоративних користувачів», — прокоментував Пало Лука, технічний директор ESET.

Компанія ESET регулярно бере участь у тестуваннях Virus Bulletin і є рекордсменом за кількістю нагород, починаючи з 1998 року. 97-а нагорода VB100 вкотре засвідчила високий рівень технологій та бездоганну репутацію продуктів ESET на ринку антивірусних рішень.