Продукт ESET Cyber Security Pro отримав визнання від AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Cyber Security Pro отримав найвищий бал за результатами порівняльного тестування незалежної лабораторії AV-Comparatives, забезпечивши 100% захист пристроїв Mac від шкідливого програмного забезпечення.

Спеціалісти AV-Comparatives протестували антивірусні рішення провідних виробників на надійність захисту від загроз, призначених для Mac, та ефективність виявлення шкідливих програм, націлених на операційну систему Windows. Продукт ESET набрав максимальну кількість балів за підсумками двох випробувань.

«Завдяки простому та зручному інтерфейсу, а також досконалим підказкам версія 6 продукту ESET Cyber Security Pro є легкою у використанні не лише для спеціалістів, але й для пересічних користувачів», — розповідає Андрес Клементі, генеральний директор AV-Comparatives.

«Результати тестування, зокрема відсутність помилкових спрацювань продукту, 100% захист від шкідливого програмного забезпечення для OS X, а також максимальний рівень виявлення загроз, призначених для Windows, є чудовою винагородою для нас за виконану роботу», — прокоментував Маріо Тернер, менеджер по продуктам компанії ESET.

Варто зазначити, що продукт Cyber Security Pro знешкоджує всі види загроз, такі як віруси, черв'яки та шпигунські програми, забезпечуючи надійний захист пристроїв Mac. Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.