Нова версія ESET Remote Administrator для Microsoft Azure® доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — представляє нову версію інструменту віддаленого управління ESET Remote Administrator Virtual Machine® для Microsoft Azure. Продукт надає нові можливості системним адміністраторам для ефективного управління безпекою та швидкого усунення загроз корпоративній мережі.

Захист корпоративного середовища є першочерговим завданням успішної компанії, а у разі виникнення загроз, таких як витоку даних, важливе своєчасне реагування. З новою версією ERA Virtual Machine для Azure користувачі отримують додаткові переваги завдяки управлінню безпекою з хмарного середовища. Продукт забезпечує захист фізичних та віртуальних робочих станцій, а також серверів під управлінням Windows, Mac, Linux, Android або мобільного пристрою iOS.

«На додаток до виходу нової версії 6.4 тепер інструмент ESET Remote Administrator став доступний для Microsoft Azure. Таким чином системні адміністратори отримали можливість легко використовувати та розгортати продукт безпосередньо в середовищі Azure», — пояснює Вячеслав Заріцький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Розгортання продукту в корпоративному середовищі дозволяє здійснювати повний моніторинг і контроль за рівнем безпеки в режимі 24/7 навіть під час бездіяльності локального пристрою або збою сервера, мінімізуючи ризики та покращуючи відповідність нормам. Розгортання ESET Remote Administrator в хмарному середовищі не потребує додаткових ресурсів. Завдяки попередньо налаштованій віртуальній машині з ERA Virtual Machine для Azure для використання ERA потрібен тільки доступ до Інтернет-мережі. Таким чином продукт є вигідною альтернативою локальному розгортанню ERA для малого та середнього бізнесу.

Зручна і проста у використанні консоль віддаленого управління покращує захист, а також знижує загальну вартість впровадження та управління. Для мінімізації часу бездіяльності продукт також володіє вбудованою системою управління завданнями, яка дозволяє виконувати дії автоматично на основі динамічних груп навіть під час перебування робочих станцій в автономному режимі та без підключення до ERA.

«У сучасному цифровому світі для бізнесу надважливо використовувати надійні, доступні, легкі в управлінні рішення в галузі безпеки, — розповідає Тім Рейнс, керівник служби безпеки Microsoft Corp. — Підприємства, які хочуть управляти продуктами ESET за допомогою ERA Virtual Machine, зможуть користуватися перевагами використання хмарного середовища, зокрема його гнучкістю та надійністю. В свою чергу, ERA Virtual Machine для Microsoft Azure є вдалим рішенням для підприємств, які потребують комплексні та зручні рішення для надійного захисту корпоративної мережі».

ERA Virtual Machine для Microsoft Azure уже включений в ліцензії продуктів ESET для захисту робочих станцій та не потребує залучення додаткових коштів.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.