Нова версія ESET Remote Administrator доступна для завантаження

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про вихід нової версії інструменту віддаленого управління ESET Remote Administrator. Версія 6.4 володіє новими функціями та можливостями, які значно полегшують роботу системних адміністраторів та дозволяють забезпечити високий рівень контролю за безпекою корпоративної мережі будь-якого розміру.

Однією з основних новинок є вбудована система управління завданнями, яка дозволяє виконувати дії автоматично на основі динамічних груп навіть під час перебування робочих станцій в автономному режимі та без підключення до ESET Remote Administrator.

Версія 6.4 також доповнена майстром для інтуїтивного налаштування та використання у будь-якому середовищі. Зокрема, удосконалена процедура реєстрації мобільних пристроїв значно спрощує їх масову реєстрацію. Додавати одразу кілька мобільних пристроїв і комп'ютерів тепер можна за допомогою автоматичного імпорту в CSV.

«Спеціалісти ESET зосередили увагу на забезпеченні безперебійної роботи ESET Remote Administrator на кожному етапі використання інструменту — від комплексних завдань, таких як інсталяція та використання, до більш спеціалізованих випадків, наприклад, розгортання ліцензій, управління політиками, оновлення інфраструктури та усунення помилок», — пояснює Вячеслав Заріцький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Завдяки оновленому веб-інтерфейсу системні адміністратори та ІТ-спеціалісти отримують детальну інформацію про стан безпеки корпоративної мережі та можуть регулювати використання даних користувачами.

Крім цього, для забезпечення ще більш високого рівня безпеки та мінімізації адміністративних витрат ESET Remote Administrator 6.4 використовує інтегровані інструменти та динамічний захист від загроз, а також володіє новою архітектурою на основі агента.

Нова версія інструменту може бути встановлена на операційні системи Windows та Linux або використовуватись на віртуальних пристроях.

Додаткові переваги та функції:

  • розгортання агента з більшим вибором налаштувань залежно від розміру мережі;
  • новий інсталятор з різноманітними налаштуваннями;
  • спрощений додаток ERA для малого та середнього бізнесу.

Більш детальний опис білду, а також інформація про продукт доступні на сторінках українського офіційного сайту.