Продукт ESET Smart Security 9 отримав визнання від AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security 9 отримав найвищий бал за результатами порівняльного тестування антивірусних програм, продемонструвавши найменший вплив на продуктивність системи серед всіх протестованих рішень.

Незалежна організація AV-Comparatives опублікувала результати регулярного порівняльного тестування впливу програмного забезпечення Інтернет-безпеки на продуктивність системи. За підсумками тестування серед всіх протестованих продуктів ESET Smart Security показав мінімальний вплив на продуктивність системи, за що був відзначений нагородою «Advanced+».

«ESET Smart Security 9 ще більше вдосконалився, підтвердивши низький вплив на продуктивність», — сказав Андрес Клементі, генеральний директор AV-Comparatives.

Згідно з даними останнього порівняльного тестування AV-Comparatives, ESET Smart Security увійшов до п’ятірки кращих програмних рішень безпеки з найвищим балом —75. Таку ж оцінку отримали продукти компаній Avira, Bitdefender, Kaspersky Lab та Avast. У той же час за результатами тестування PC Mark, ESET набрав 99,7 балів, розділивши позицію разом з рішеннями таких виробників антивірусного програмного забезпечення, як AVG, Emsisoft та F-Secure.

«Порівняльне тестування AV-Comparatives підтвердило, що максимальний захист не повинен впливати на продуктивність користувача. Ми раді, що наші зусилля, спрямовані на забезпечення користувачів захистом з мінімальним впливом на систему, не даремні», — зазначив Пало Лука, технічний директор ESET.

Прочитайте повний звіт або дізнайтеся більше про ESET Smart Security.