Нова версія ESET Mail Security доступна користувачам IBM Domino

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — представляє нову версію продукту для захисту поштових серверів ESET Mail Security 6 для IBM Domino, яка володіє оновленим інтерфейсом користувача та додатковими рівнями захисту.

ESET Mail Security для IBM Domino поєднує в собі потужні можливості виявлення вірусів та спаму, що дозволяє усувати несприятливий вплив небажаних листів на щоденну продуктивність користувача та захистити легкодоступні для цільових атак вхідні повідомлення.

«Продукт ESET Mail Security для IBM Domino здійснює перевірку всіх листів електронної пошти на наявність шкідливого контенту за межами серверу, а визнана експертами інтегрована технологія захисту від експлойтів захищає навіть від «0-денних» атак», — розповідає Вячеслав Заріцький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Додаткові переваги ESET Mail Security для IBM Domino:

Сканування бази даних на вимогу дозволяє вибирати бази даних для перевірки, мінімізуючи використання ресурсів серверу.

Система запобігання вторгненням (HIPS) дає можливість визначати правила для процесів системного реєстру, файлів та додатків. Також HIPS забезпечує захист від несанкціонованого проникнення та виявляє загрози на основі поведінки системи.

Технологія ESET LiveGrid зменшує час виявлення інфікованого файлу до декількох хвилин навіть без регулярних оновлень бази вірусних сигнатур.

Виключення процесів дозволяє визначати процеси, які в режимі реального часу ігноруються модулем захисту, що є особливо важливим під час резервного копіювання чи безпосередньо міграції віртуальної машини.

Крім цього, повне управління ESET Mail Security для IBM Domino здійснюється за допомогою нової веб-консолі ESET Remote Administrator, яка дозволяє встановлювати програми ESET, налаштовувати необхідні параметри та контролювати роботу продуктів на всіх робочих станціях, серверах, смартфонах та віртуальних машинах у мережі.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.