Бета-версія флагманських продуктів для дому, а також нового продукту ESET Internet Security доступна для тестування

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про початок бета-тестування легендарного продукту ESET NOD32® Antivirus версії 10, а також нового рішення для домашніх користувачів — ESET Internet Security. Володіючи новими функціями та перевагами, дані рішення традиційно забезпечують надійний захист комп'ютерів під управлінням ОС Windows та якісне виявлення сучасних видів загроз у поєднанні з високою швидкістю виявлення та споживанням мінімальної кількості системних ресурсів.

Продукт ESET NOD32® Antivirus 10 незмінно залишається класичною антивірусною програмою, яка використовує хмарну технологію ESET LiveGrid® для виявлення невідомих видів загроз та включає в себе такі модулі захисту як Антивірус, Антишпигун, Антифішинг, Захист від експлойтів і багато інших. Окрім даних функцій, версія 10 володіє оновленим ядром сканування та включає в себе Захист від атак на основі скриптів, який знешкоджує динамічні загрози на основі скриптів та запобігає нестандартним напрямкам атак.

Рішення ESET Internet Security представляє собою нове рішення для комплексного захисту від сучасних видів загроз і включає в себе всі функції класичної антивірусної програми, а також додаткові модулі захисту. Крім вже відомих користувачам функцій, таких як Батьківський контроль, Персональний брандмауер, Антиспам, Захист уразливостей мережевого протоколу, Захист від ботнетів та Захист онлайн-платежів, даний продукт ESET володіє також новими модулями — Захист веб-камери, який дозволяє користувачам повністю контролювати доступ різних процесів і додатків до веб-камери, та Захист домашньої мережі, який забезпечує захист від загроз, які поширюються через Wi-Fi мережу, дозволяє перевірити роутер на наявність різних уразливостей (наприклад, слабкий пароль), а також показує список пристроїв, підключених до домашнього роутера.

«Побудований на основі унікальних технологій, новий продукт ESET Internet Security поєднує в собі високу якість виявлення, безпрецедентну швидкість роботи та легкість у використанні для забезпечення надійного багаторівневого захисту ОС Windows», — говорить Вячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Таким чином, користувачі отримали можливість першими випробувати не тільки нове рішення в продуктовій лінійці ESET, а й абсолютно нові функції захисту.