ESET Smart Security 9 та ESET NOD32 Antivirus 9 доступні для завантаження користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про вихід нового покоління флагманських продуктів для домашніх користувачів — ESET Smart Security 9 та ESET NOD32 Antivirus 9. Головною новинкою, реалізованою в комплексному рішенні ESET Smart Security 9, став Захист банківських транзакцій та онлайн-платежів. Також дев‘ята версія рішень володіє оновленим графічним інтерфейсом, який робить налаштування продуктів ще быльш простим та зручним.

Побудовані на основі легендарної технології ESET NOD32®, оновлені флагманські продукти мають покращену ефективність виявлення різних видів сучасних загроз та високу продуктивність роботи. При цьому споживання системних ресурсів традиційно залишається мінімальним. Крім цього, дев'ята версія рішень повністю сумісна з новою операційною системою від Microsoft — Windows 10.

Основною технологічною новинкою для захисту користувачів від сучасних Інтернет-загроз, реалізованою в комплексному рішенні ESET Smart Security 9, є Захист онлайн-платежів. Ця функція забезпечує безпеку при здійсненні фінансових транзакцій в Інтернет-мережі, автоматично визначаючи відвідування ресурсів онлайн-банкінгу та платіжних систем.

За словами спеціалістів ESET, необхідність впровадження даної функції значно зросла у зв'язку зі збільшенням популярності онлайн-банкінгу та кількості кібер-атак, спрямованих на даний сервіс. «Останнім часом у багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні значно зросла кількість загроз, спрямованих на банківські та фінансові операції та крадіжку конфіденційних даних. У зв'язку з цим у новій версії продуктів була реалізована нова функція, що забезпечує додатковий рівень захисту при здійсненні онлайн-платежів», — розповідає Дмитро Борщан, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні.

Крім цього, продукт ESET Smart Security 9 володіє наступними перевагами:

  • Захист від ботнетів — забезпечує захист від загроз виду ботнет, запобігаючи тим самим розсилці спаму та здійсненню мережевих атак з комп'ютера.
  • Захист від експлойтів — потужний захист від шкідливих програм, прихованих від традиційних методів виявлення. Виявляє та запобігає спробам використання уразливостей популярних додатків, таких як веб-браузери, PDF редактори, поштові клієнти, програми MS Office та Java.
  • Захист уразливостей мережевого протоколу — розширює можливості Персонального брандмауера та підвищує рівень виявлення поширених уразливостей та атак на мережевому рівні.

Дев'ята версія продуктів ESET вже отримала позитивні відгуки від бета-тестувальників, а також високі оцінки за підсумками досліджень різних лабораторій. Таким чином, можна сміливо сказати, що ESET Smart Security 9 та ESET NOD32 Antivirus 9 продовжують добру традицію та забезпечують надійний і потужний захист від відомих і нових загроз, споживаючи при цьому мінімальну кількість системних ресурсів та дозволяючи тим самим користувачам повною мірою насолоджуватися всіма перевагами Інтернет-мережі.

Дізнайтеся більше про ESET Smart Security 9 та ESET NOD32 Antivirus 9.