Нові версії продуктів ESET отримали експертні висновки ДССЗЗІ України

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що всі актуальні версії продуктів ESET для захисту корпоративних користувачів отримали експертні висновки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Результати експертизи підтверджують відповідність актуальної продуктової лінійки ESET нормативним документам, регламентуючи вимоги до засобів технічного захисту інформації, встановлені законодавством України.

Експертні висновки дають можливість використовувати рішення ESET в державних установах, а також у всіх фінансових, міжнародних та інших організаціях, які можуть використовувати тільки сертифіковані програмні продукти.

«Якість продуктів ESET регулярно підтверджують різні тестові лабораторії, але для українських корпоративних користувачів в першу чергу важлива думка експертів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. У зв'язку з цим антивірусні програми ESET регулярно подаються на експертизу і кожен раз отримують визнання, що говорить не тільки про високу якість продуктів, але і про відповідність високим вимогам і стандартам», — розповідає Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні.

Відзначимо, що компанія ESET залишається одним з небагатьох антивірусних вендорів, чиї продукти пройшли експертизу ДССЗЗІ України та отримали експертні висновки.

Переглянути експертні висновки