Новий продукт ESET Parental Control для Android доступний для тестування користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — оголошує про вихід бета-версії нової програми ESET Parental Control для Android та запрошує батьків взяти участь у програмі тестування, в ході якого вони зможуть безкоштовно спробувати всі функції продукту, включаючи Веб-контроль і Часові обмеження.

Як показало дослідження, яке було проведене у січні 2015 року, останнім часом діти все частіше стали використовувати планшети та мобільні пристрої. Якщо у 2008-2011 рр. Лише 20% підлітків використовували смартфони, то в 2012-2015 рр. даний показник вже досяг 65%. Як наслідок, смартфони стали пристроями, які були найчастіше втрачені в 2012-2015 рр.

У зв'язку з цим спеціалісти ESET розробили новий додаток, щоб забезпечити безпечне використання дітьми мережі Інтернет і захистити пристрої юних користувачів від різних видів онлайн-загроз, таких як віруси, фішинг, шкідливі рекламні повідомлення та інші.

«Основне завдання продукту ESET Parental Control для Android полягає в тому, щоб надати батькам ефективний інструмент, який допоможе вберегти дітей та їхні пристрої від різних видів Інтернет-загроз, — розповідає В'ячеслав Зарицький, провідний технічний спеціаліст ESET в Україні. — За допомогою набору безкоштовних і преміум функцій даний додаток ESET дозволяє запобігти використанню дітьми певних програм та веб-ресурсів, обмежити у часі онлайн-дозвілля дітей, визначити місце розташування пристрою, який належить дитині, та багато іншого».

Рішення ESET Parental Control для Android було спеціально розроблене для забезпечення захисту всієї родини онлайн у зручний для сприйняття дітьми спосіб. Додаток володіє широким спектром функцій та дружнім для користувача інтерфейсом, що дозволяє батькам не тільки уберегти дітей від різних онлайн-загроз та веб-ресурсів зі шкідливим контентом, але й навчити юних користувачів безпечній роботі в мережі Інтернет.

Основні функції продукту:

  • Контроль програм — за замовчуванням блокує веб-ресурси з неприпустимим для дітей певного віку контентом.
  • Часові обмеження — дозволяє батькам обмежувати час використання дітьми різних додатків, ігор, де б не знаходилася дитина.
  • Веб-контроль — здійснює перевірку веб-сайтів, використовуючи інформаційні бази ESET, та блокує Інтернет-загрози.
  • Визначення місцезнаходження — дозволяє батькам визначити місце розташування пристрою дитини в будь-який час.

Продукт ESET Parental Control для Android знаходиться на стадії бета-тестування. Незважаючи на те, що команда розробників доклала всіх зусиль, щоб зробити ESET Parental Control для Android максимально простим та ефективним, спеціалісти ESET просять усіх батьків не тільки стати учасниками програми бета-тестування, а й поділитися своєю думкою, відправивши всі побажання на електронну адресу parental@eset.com. Таким чином компанія ESET зможе надати зручне та надійне рішення, яке відповідає потребам користувачів. Для проведення найбільш ефективного тестування протягом 6 місяців абсолютно всі функції продукту доступні користувачам безкоштовно.

Перейти на сторінку ESET Parental Control для Android Бета-версія