Сумісність продуктів ESET з новою операційною системою Windows 10

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукти домашньої та бізнес версії для Windows сумісні з новою версією даної операційної сиситеми. Незважаючи на це, користувачам настійно рекомендується оновити програми ESET, які використовуються, до актуальних версій перед початком використання Windows 10.

Рішення для дому ESET Smart Secutiry та ESET NOD32 Antivirus повністю сумісні з новою операційною системою від Microsoft, починаючи з версії 7. Корпоративним користувачам спеціалісти ESET радять використовувати з Windows 10 продукти ESET Endpoint Security та ESET Endpoint Antivirus версії 5 або 6*. Більш ранні версії рішень ESET не підтримують роботу з даною версією операційної системи.

Оновити версію продуктів ESET користувачі можуть абсолютно безкоштовно. Для цього необхідно видалити версію програми, що використовується, завантажити необхідний дистрибутив з офіційного сайту та встановити його, використовуючи існуючі дані активації. Корпоративним користувачам в процесі здійснення оновлення рекомендується використовувати інструмент віддаленого управління ESET Remote Administration актуальної версії.

Якщо користувачі вже використовують рішення ESET, сумісні з Windows 10, то в оновленні немає жодної необхідності. Програми ESET автоматично збережуть усі налаштування та дані ліцензії після переходу на операційну систему W indows 10.

У разі виникнення питань користувачі завжди можуть звернутися до служби технічної підтримки за телефоном +38044 545 77 26 або електронною адресою support@eset.ua.

 

* Продукти для корпоративних користувачів, які сумісні з Windows 10:

  • ESET Endpoint Security 5.0.2126 і вище
  • ESET Endpoint Antivirus 5.0.2126 і вище
  • ESET Endpoint Security 6.1.2227 і вище
  • ESET Endpoint Antivirus 6.1.2227 і вище