ESET File Security тепер доступний для Microsoft Azure

Наступна новина

Компанія ESET — лідер галузі проактивного виявлення та інформаційної безпеки — оголошує про те, що продукт ESET File Security шостої версії тепер забезпечує також безпеку віртуальних рабочих станцій як один з компонентів Microsoft Azure.

«Завдяки легендарній технології ESET NOD32® продукт ESET File Security володіє високою якістю виявлення, беспрецендентною швидкістю роботи та мінімальним споживанням системних ресурсів, що дозволяє забезпечити надійний та ефективний захист віртуальних файлових серверів, — розповідає Пітер Врана, провідний менеджер по продуктам ESET.

Azure — це платформа хмарних обчислень Microsoft, яка представляє собою набір служб для аналізу, обчислень, роботи з базами даних, мобільних рішень, роботи по мережі, зберігання даних та веб-технологій — все для швидкого розвитку та економії коштів.

«ESET надає відмінне рішення для безпеки наших корпоративних користувачів, яке безперебійно працює з Azure, — розповідає Ніколь Герсковіц, керівник відділу маркетингу, Microsoft Azure. — Ми щиро раді тому, що продукт ESET File Security тепер доступний в Azure».

Таким чином, на ряду з функціями ІТ-безпеки, реалізованих в продуктах Microsoft Azure, корпоративні користувачі отримали можливість використовувати всі переваги антивірусного захисту ESET для забезпечення безпеки віртуальних серверів. Більш того, рішення ESET File Security надає детальні журнали безпеки, інформацію про статус захисту та системні сповіщення, а підтримка кластерів дозволяє ІТ-адміністраторам автоматично копіювати налаштування в кластерному середовищі. Крім цього, управління продуктом ESET повністю здійснюється з єдиної консолі за допомогою інструменту віддаленого адміністрування ESET Remote Administrator.

Дізнайтеся більше про платформу Azure або про продукт ESET File Security для захисту віртуальних серверів.