ESET підтвердив високу продуктивність роботи в тестуванні AV-Comparatives

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що продукт ESET Smart Security показав найкращий результат у незалежному тестуванні ефективності роботи антивірусних рішень. Продукт ESET не тільки отримав найвищу оцінку, але і з легкістю зміг обійти продукти таких виробників як AVG, Avira, BitDefender, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Sophos, Trend Micro і багатьох інших. За відмінне проходження випробування ESET Smart Security був відзначений нагородою «Advanced+».

Під час останнього тестування експерти AV-Comparatives оцінювали не лише якість роботи антивірусних рішень, але і їх вплив на продуктивність системи під час виконання таких завдань, як завантаження, відкриття, копіювання, кодування та архівування файлів, а також в процесі інсталяції та запуску додатків. Випробування проходило на 64-розрядній ОС Windows 8.1 з налаштуваннями за замовчуванням.

«Протягом всього року ESET показував відмінні результати у всіх наших тестуваннях. Крім високої якості захисту користувачів, ESET продемонстрував мінімальний вплив на швидкість роботи комп'ютера »,— розповідає Андрес Клементі, виконавчий директор AV-Comparatives.

Відзначимо, що ESET Smart Security надає багаторівневий Інтернет-захист і забезпечує безпеку конфіденційних даних за допомогою додаткових вбудованих модулів, таких як Антикрадій, Персональний брандмауер та Антифішинг. Крім цього, восьма версія рішення ESET включає в себе нову технологію Захисту від ботнетів, яка запобігає залученню комп'ютера в мережу, контрольовану кіберзлочинцями, а також розширений Захист від експлойтів, який блокує цілеспрямовані атаки, спеціально розроблені для ускладнення виявлення антивірусними програмами.

«Здатність забезпечувати надійний захист від сучасних загроз — обов'язкова умова для якісного антивірусного рішення, а вміння поєднувати в собі ефективне виявлення з мінімальним впливом на роботу системи — це вже мистецтво. Тому ми щиро раді, що експерти AV-Comparatives вкотре високо оцінили дану перевагу продуктів ESET », — каже Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні.

Дізнатися більше про нову версію продукту ESET Smart Security.

Докладний звіт AV-Comparatives.